Adverteren

Wij kennen ons publiek en spreken hun taal. Een merkboodschap in ons vertrouwde jasje is de ideale manier om gezien en gelezen te worden. Met mooie en vermakelijke content heeft de lezer niet het gevoel dat ze advertising voorgeschoteld krijgen. Zo consumeren ze jouw merkboodschap op een zeer vertrouwde manier.

We draaien al heel wat jaartjes mee en zijn een gevestigde naam onder de mannenblogs. Samen met onze adverteerders kijken we graag naar hoe we een perfecte match tussen merk en lezer kunnen realiseren. Bekijk onze media kit met daarin onze bereikcijfers en advertentiemogelijkheden.

Onze bannering wordt exclusief verzorgd door ons advertentienetwerk Mannenmedia. Voor alle vragen omtrent bannering op Manly.nl verzoeken we je om contact op te nemen met Mannenmedia.

Heb je interesse om met ons samen te werken en een campagne op te zetten? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of een mailtje naar sales[at]manly.nl.

Wij zijn gek op goodies, samples en pakketjes! Stuur ons een berichtje voor ons postadres. Het opsturen van een product is echter geen garantie voor een plaatsing. Zeker weten dat je product gepubliceerd wordt? Neem dan contact met ons op!