Adverteren op Manly

Met mooie en vermakelijke content bereikt Manly jaarlijks meer dan één miljoen lezers. Of het nu gaat over mooie reizen, health, snelle auto’s, style-tips, heerlijk eten of de leukste hotspots; Manly behandelt alle belangrijke topics binnen de mannelijke Lifestyle.

Manly kent haar publiek en spreekt hun taal. Een merkboodschap in een vertrouwd jasje is de ideale manier om gezien en gelezen te worden. Zo brengt Manly grote én kleine merken met de juiste doelgroep in contact en zorgt ervoor dat jouw boodschap ook écht overkomt.

Manly helpt merken de juiste doelgroep te bereiken en hun boodschap te verspreiden

Manly is gevestigde naam onder de mannelijke lifestyle blogs. Samen met haar adverteerders realiseert Manly de perfecte match tussen merk en lezer en worden doelstellingen omgezet naar resultaat.

Zo kan je bij Manly terecht voor branded advertorials, SEO-artikelen, PR events, social media promoties en native content. Niet zeker waar je naar op zoek bent? Manly denkt met je mee en zorgt voor een passende oplossing en gewenst resultaat.

Nieuwsgierig naar wat Manly te bieden heeft? Neem dan contact op via de contactpagina of mail naar sales[at]manly.nl.

Onze partners

De bannering op Manly wordt exclusief verzorgd door het advertentienetwerk Mannenmedia. Voor alle vragen omtrent bannering op Manly.nl word je verzocht om direct contact op te nemen met Mannenmedia.

Wij zijn gek op goodies, samples en pakketjes! Stuur ons een berichtje voor ons postadres. Het opsturen van een product is echter geen garantie voor een plaatsing. Zeker weten dat je product gepubliceerd wordt? Neem dan contact met ons op!