Adidas herenschoenen deals
Style

Scoor je favoriete Adidas schoenen met deze deals

De schoenen van Adidas voor heren hebben nauwelijks introductie nodig. Of het nu gaat om hardlopen, tennis of simpelweg comfortabel rondlopen in je vrije tijd: het assortiment herenschoenen van dit Duitse topmerk is gigantisch. Wil jij voor het eerst Adidas schoenen kopen, of ben je juist een verzamelaar en wil je jouw collectie uitbreiden? Nu is het moment om je slag te slaan en van de mooiste Adidas deals te genieten.

Scherpe Adidas herenschoenen deals van dit moment

Voor de beste Adidas deals kun je natuurlijk zelf zoeken, maar je kunt ook terecht bij Supersales. Deze site verzamelt aanbiedingen, zodat je nooit meer zelf het hele internet hoeft af te zoeken naar kortingen.

Bij Supersales vind je deals overzichtelijk verzameld op artikel, merk of op model, zoals op dit overzicht van Adidas herenschoenen deals. We verklappen alvast dat het uitgebreide collecties zijn met veel toffe modellen, dus de kans is groot dat jouw nieuwe favorieten Adidas schoenen erbij staan.

Adidas Tubular collectie

Jouw droomschoenen zouden zomaar die van de Tubular collectie kunnen zijn. De modellen van de Adidas Tubular collectie vallen op door de combinatie van uitgesproken ontwerpen en gebruik van de nieuwste technologie.

Ze zien er niet alleen prachtig uit, maar ze bieden ook optimaal loopcomfort en voelen zeer prettig aan je voeten door de comfortabele zool, bij zowel hoge modellen als de Adidas Tubular Invader, als bij lage modellen zoals de Adidas Tubular Shadow.

Adidas herenschoenen deals

Adidas NMD collectie

NMD staat voor Nomade. Een van Adidas populairste series, ontworpen door Nic Galway, tegenwoordig Vice President Global Design bij Adidas en de mastermind achter veel succesvolle sneakers.

Je kent hem misschien wel van de samenwerking met Kanye West. Schoenen uit de NMD collectie onderscheiden zicht door de extreem goed dempende Boost zool en het klassieke bovenwerk. Zoals de populaire Adidas NMD R2, met elastisch bovenwerk voor een extra soepele pasvorm en de genoemde Boost zool.

De R2 kun je zien als de grote broer van de R1: wat forser uitgevallen, maar met hetzelde comfort. Een verschil tussen de R1 en de R2 is dat de laatste blokjes op de zool heeft, wat een meer klassieke look geeft.

Adidas herenschoenen deals

Adidas hardloopschoenen

Niet alleen bij vrijetijdsschoenen, maar juist ook op het gebied van hardloopschoenen heeft Adidas een ijzersterke reputatie. Een mooi voorbeeld is de Adidas Ultraboost 21, een hardloopschoen met maximale demping, veel comfort en een tijdloze uitstraling. Ideaal voor je dagelijkse training.

Directe familie van de Ultraboost 21 is de Utralboost Uncaged. Dit model onderscheidt zich door de sokachtige pasvorm en het bijbehorende opvallende uiterlijk.

Adidas schoenen klassiekers

Adidas bestaat al sinds 1949 en heeft al heel wat stijlklassiekers uitgebracht. Hou je van de stijl van de jaren ’80 en ’90? Dan is de Adidas Classics collectie echt iets voor jou. De Adidas Continental bijvoorbeeld is geïnspireerd door tennis- en aerobics schoenen uit de tachtiger jaren.

Deze sneakers combineren een vintage uitstraling met modern comfort, flexibiliteit en uitstekende pasvorm. Een andere echte retro klassieker is de Adidas Hamburg, een heruitgave gebaseerd op het originele design van de Adidas Hamburg uit 1982. Stijlvol, tijdloos en tegelijk helemaal van nu.

Adidas herenschoenen deals