Tech

Fitbit te duur? Lidl’s Activity Tracker is spotgoedkoop alternatief

Activity Tracker Lidl

Supermarktketen Lidl lijkt wel een onuitputtelijke bron van scherpe deals te hebben. Eén van de nieuwste Lidl parels is de Silvercrest Activity Tracker. Waren voorheen activity trackers nogal duur, de Silvercrest tracker bij Lidl kost je nog geen drie tientjes; het voor een sportieve lifestyle bijna onmisbare device is voor jou voor slechts 29,99 euro.

Leg je sportieve prestaties vast

Wil je fitter worden of heb je andere sportieve doelen, dan is een activity tracker haast onmisbaar. Ideaal om de voortgang van je doelen bij te houden en de resultaten van je activiteiten vast te leggen. Bij de Silvercrest Activity Tracker hoort de HealtForYou app die je gratis kunt downloaden.

SHOP NU VOOR 29,99

Wat kan er allemaal met tracker?

Je legt er onder andere stappen, kilometers, calorieën, activiteitsduur en hoe lang je slaapt mee vast. Je meet er daarnaast ook je hartslag mee. Je kunt er ook herinneringen op instellen. Met Bluetooth kun je meetwaarden overzetten naar andere apparaten.

Activity Tracker Lidl

De functionaliteit van de Silvercrest Activity Tracker op een rij

De Silvercrest Activity Tracker biedt naast de sportieve mogelijkheden nog meer functionaliteit. Je kunt ‘m ook gewoon als horloge en wekker gebruiken, dankzij de tijd, datum en alarmfunctie. Ook kun je er meldingen op ontvangen, bijvoorbeeld bij oproepen, sms’jes en WhatsApp-berichten. Daarnaast heeft de tracker nog meer handige eigenschappen:

  • Bescherming tegen kortstondig onderdompelen (waterdichtheid klasse IP67)
  • Geïntegreerde li-ion-batterij voor maximaal 5 dagen stand-by gebruik .
  • Instelbaar voor een polsomvang van circa 14,6 tot 21 centimeter.
  • Helder en overzichtelijk kleurendisplay.
  • Verkrijgbaar in lichtroze en zwart.
  • Opslagcapaciteit voor 30 dagen.

Activity Tracker Lidl

Bestel direct online

De Silvercrest Activity Tracker is vanaf 4 februari te koop in de Lidl filialen. Daar hoef je niet op te wachten want het handige apparaat is nu al bij Lidl online te koop! Klik simpelweg op de blauwe button onder deze tekst en je wordt naar de Lidl Webshop geleid.

SHOP NU VOOR 29,99

Nog meer voordeel!

Elke week struinen we het internet af om de scherpste deals voor je te verzamelen. Check de meest recente niet te missen deals op ons Action-Aldi-Lidl overzicht van deze week!