Tech

Dit Action-apparaat (€ 29,95) kookt een gezonde maaltijd voor je

action-webshop-stoomkoker
(Foto: Action)

Voor velen het meest vervelende om te doen, koken voor jezelf. Je begint de dag met de intentie om toch maar voor jezelf te koken, maar uiteindelijk wanneer het moment daar is bestellen we toch weer een ongezonde afhaal- of bezorgmaaltijd. Je bent niet de enige hoor, maar uiteindelijk hebben we ook allemaal de voorkeur voor gezond eten. In de Action Webshop is nu een apparaat te koop dat gezond koken en eten een stuk makkelijker maakt. Met de stoomkoker van het merk Progress maak jij super makkelijk een complete en gezonde maaltijd. En de prijs? Zoals je van Action gewend bent is ook dit apparaat zeer betaalbaar: € 29,95.

Het lijkt wel magie

Deze stoomkoker is geen gewoon keukenapparaat; het lijkt wel magie hoe het de smaak en voedingsstoffen van je gerechten behoudt. Terwijl traditioneel koken vaak leidt tot verlies van belangrijke voedingsstoffen, houdt deze stoomkoker ze intact. Groenten blijven knapperig, vis behoudt zijn typerende smaak en en vlees wordt heerlijk mals – en dat alles zonder extra vet of olie toe te voegen.

Met drie stoomschalen en een totale capaciteit van maar liefst 7,5 liter, kun je moeiteloos complete maaltijden bereiden. Stoom een smakelijke zalmfilet, groente of bereid gemakkelijk rijst met het inbegrepen stoommandje. Deze stoomkoker maakt door de drie mandjes koken voor meerdere personen een fluitje van een cent. Ideaal voor als je weinig tijd hebt of wanneer je gewoon geen zin hebt om uitgebreid te koken. Je hoeft niet te roeren in een pan en te timen wanneer de pasta is gekookt, ideaal.

action webshop stoomkoker SHOP NU VOOR 29,95

Gemakkelijk te gebruiken én schoon te maken

Deze stoomkoker mogen we wel een echte kampioen in gemak noemen. Met zijn vermogen van 500 watt en een handige timer van maximaal 60 minuten hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde bereidingswijzen. Bovendien zijn de stoomschalen stapelbaar voor extra gemak en een opgeruimde keuken. Water onderin, gerechten bovenin en je kunt beginnen met stomen.

De stoomkoker van Progress is verkrijgbaar in grijs, zwart en transparant – kies degene die bij jouw keukenstijl past. En het apparaat is vaatwasserbestendig, waardoor je ook nog eens kostbare tijd bespaart op het schoonmaken.

De weg naar gezonder eten begint met de Progress stoomkoker van Action

Gezond eten is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. Het is de sleutel tot een energiek leven en een goed functionerend lichaam. De Progress stoomkoker helpt je op weg met een gezonde levensstijl. Door voedingsstoffen te behouden die anders verloren zouden gaan, ben je in staat om voedzamere maaltijden te bereiden.

Dit betekent meer vitamines en mineralen op je bord, en dat is precies wat je lichaam nodig heeft. En door de lage prijs is het maar een kleine investering, die voor je gezondheid op de lange termijn grote voordelen oplevert.

action webshop stoomkoker SHOP NU VOOR 29,95

Hoogwaardig product voor een onverslaanbare prijs

Action heeft zich bewezen als dé winkelketen waar je goede producten kunt vinden voor onverslaanbare prijzen. De Progress stoomkoker is geen uitzondering. Action lijkt goed te begrijpen dat gezond eten leuk en gemakkelijk moet zijn zonder je bankrekening te plunderen. De stoomkoker van Action is dan ook een onverslaanbare deal, voor een keukenapparaat dat je gezonder laat koken en meer tijd en moeite bespaart.

Een belangrijke tip: deze geweldige stoomkoker is exclusief verkrijgbaar in de Action Webshop. Dus, haal je tablet, laptop of smartphone tevoorschijn en bestel jouw nieuwe gemakskampioen voor in de keuken vandaag nog. Klik op de button onder de afbeelding hieronder en je gaat makkelijk en snel naar de bestelpagina van de stoomkoker in de Action Webshop.

action webshop stoomkoker SHOP NU VOOR 29,95