Tech

Action voorziet je de hele winter van heerlijk warme chocolademelk (€34,95)

action-warme-chocolademelk
(Foto: Action)

De winter is aangebroken en je merkt dat het steeds kouder wordt buiten.
Bij de Action zijn de kerstbomen weer in de aanbieding, de zomergarderobe heeft plaatsgemaakt voor dikke winterkleding én avonden genieten op het terras is voor dit jaar echt verleden tijd geworden. We zijn toe aan het bingewatchen op de bank onder het genot van een heerlijke kop warme chocolademelk. Klinkt allemaal lastig met een pannetje op het vuur en langzaam warm maken, maar Action is je voor. Zij bieden nu voor slechts €34,95 een chocoluxe elektrische warme chocolademelk-maker aan!

Action maakt je klaar voor de winter

Wellicht heb je al een paar keer op het punt gestaan om de verwarming aan te draaien en hoogstwaarschijnlijk heb je je toen bedacht. Nee, daar wil je nu nog niet aan beginnen. Je moet een andere meer duurzame manier vinden om het warm te krijgen. Warme kleedjes, wellicht een elektrische convectie kachel die niet op gas draait. Als laatste hoort daar natuurlijk een lekkere warme kop chocolademelk aan.

Terwijl de regen valt en het buiten guur, nat en koud is, is er niets lekkerder dan op de bank onder een kleedje met een lekkere kop chocolademelk en de beste series of films bingen. Het hoeft tegenwoordig allemaal niet zo duur te zijn, want met dit apparaat heb je de gehele winter plezier van overheerlijke chocolademelk. In de weekenden of ’s avonds laat doe je er stiekem gewoon een scheutje rum bij en dan ben je helemaal de grote winnaar.

action-warme-chocolademelk SHOP NU VOOR 34,95

Warme chocolademelk en heerlijke cappuccino

De Chocoluxe is een aanwinst waarvan je het altijd al wilde, maar waar je geen honderd euro aan uit wilde geven. Het apparaat is veelzijdig en stelt je in staat om de allerlekkerste verse warme chocolademelk te maken. En dat binnen slechts 5 minuten! Dus geen gedoe meer met pannetjes en melk die overkookt, nee, de Chocoluxe is wat dat betreft heel wat handiger.

Ook in de ochtenden kan het apparaat van onschatbare waarde zijn, wetende dat je er ook cappuccino mee kan maken. De automatische melkopschuimer van de Chocoluxe zorgt ervoor dat je cappuccino wordt voorzien van het perfecte laagje melk. Zo kun je in je eigen keuken je barista-skills laten zien en jezelf verwennen met een heerlijke cappuccino.

action-warme-chocolademelk SHOP NU VOOR 34,95

Multifunctioneel apparaat

Maar de Chocoluxe kan meer dan alleen warme chocolademelk en cappuccino maken. Je hoeft het apparaat niet in maart 2024 op te bergen, want zodra het lekker weer wordt kan het apparaat ook zijn andere kwaliteit showen. Zo kan het ook overheerlijke ijskoffie en frappés voor je maken. Dankzij de koudschuimfunctie kun je nu gemakkelijk zelf deze koude drankjes maken.

Het gebruiksgemak van de Chocoluxe is ook een groot pluspunt. Het apparaat heeft een verwarmingscapaciteit van 300 ml en kan daarnaast ook 150 ml melk opschuimen. De binnenkant van de Chocoluxe is voorzien van een anti-stick coating, waardoor hij gemakkelijk te reinigen is. Even afwassen in een sopje en het apparaat is weer klaar voor gebruik. Makkelijker kan het niet! Voor maar €34,95 haal je dit veelzijdige apparaat in huis en kun je de hele winter lang genieten van de heerlijkste drankjes.