Tech

Action verkoopt wake up light vergelijkbaar met dure merkvariant

Action wake up light vergelijkbaar merkvariant

Schrik jij vaak wakker van je wekker? Er is een veel prettiger manier om je dag te beginnen. Met een wake up light bijvoorbeeld. Die simuleert een echte zonsopkomst, zodat je op een natuurlijke manier wakker wordt. Wake up lights van bekende merken zijn vaak duur, maar Action komt nu met een doorbraak prijs. Voor maar 24,95 word jij net zo prettig wakker als met een peperduur wake up light van een ander merk.

Begin je dag met wakker worden op een prettige manier

Dat is nog eens prettig wakker worden, met het gevoel van een echte zonsopkomst, compleet met vogelgeluiden en realistisch daglicht.  De lamp in de wake up light van het merk Dutch Originals wordt steeds feller, zodat je op een natuurlijke manier wakker wordt. Je kunt kiezen uit wakker worden met natuurlijke geluiden, radio of gewoon je eigen muziek.

Action wake up light SHOP NU VOOR 24,95

Ook handig om bij in slaap te vallen

Het apparaat is veelzijdig, want je kunt het ook gebruiken bij het slapen gaan. Je kunt namelijk kiezen uit 7 verschillende soorten verlichting. Op de felste stand is de lamp geschikt als leeslamp. Je kunt de lamp ook instellen op een zonsondergang modus. De lamp wordt dan langzaam minder fel zodat je rustig in slaap kunt vallen, net als bij een echte zonsondergang.

Action wake up light

De specificaties van het Dutch Originals wake up light

De specificaties van het Dutch Originals wake up light op een rij:

  • Afmetingen: 16,8 x 16,8 x 9,5 cm (hxbxd).
  • Ingebouwde oplaadbare 2.000 mAh Li-ionbatterij.
  • Bediening via Bluetooth mogelijk.
  • Simulatie van een realistische zonsopgang en -ondergang.
  • Keuze uit 7 verschillende natuurlijke geluiden en lichtstanden.
  • Draadloos.

Bij het apparaat krijg je gratis een USB-oplaadkabel, een stereo-audiokabel en een handleiding.

Action wake up light SHOP NU VOOR 24,95

Goedkope wake up light alleen online bij Action webshop

Het wake up light van Dutch Originals is niet in de Action-filialen te koop, maar alleen in de Action Webwinkel. Klik op de blauwe knop hierboven en je gaat direct naar de bestelpagina van deze geweldige wake up light.

Geld besparen is nog altijd een veelbesproken onderwerp. Ben je geïnteresseerd in nog meer scherpe aanbiedingen? Bespaar keiharde euro’s met ons wekelijkse overzicht van de beste Action en Lidl deals!