Tech

Moeilijke slaper? Action verkoopt voor 29,95 dé oplossing

action-verzwaringsdeken-slapen
(Foto: Dutchreview)

Lekker inkakken op de bank en vervolgens na lang uitstellen toch maar de keuze maken om naar bed te gaan. Eenmaal in bed ben je weer klaar wakker, erg herkenbaar en vervelend. Wij gingen opzoek naar een slimme slaap oplossing en kwamen uit bij dit verzwaringsdeken van Action. Ga eronder liggen en je ervaart totale ontspanning. De oplossing kan echt zo simpel zijn én het is nog eens goedkoop ook. Want voor 30 euro heb je een heerlijke nachtrust en val je echt niet zo snel meer veel te laat in slaap, waar je de volgende ochtend spijt van hebt.

Verzwaringsdeken met een zachte hoes van Action

Spring je bed in en duik onder je wondermiddel. Heerlijk lekker zen worden na een flinke padel wedstrijd – met gloednieuwe rackets – waarin het adrenalinegehalte een maximum bereikte. Laat je lichaam tot rust komen en verzinken in gedachten over de prachtige dag van morgen.

Dit deken oefent een zachte druk uit op je lijf, wat zorgt voor een kalmerend effect. Precies wat je nodig hebt na een drukke dag. Ga lekker op de bank zitten met dit verzwaringsdeken, geniet van een schaal popcorn en een goede film of bekijk de eerste beelden van Squid Game: The Challenge. Geloof ons dat je hiervan niet in slaap gaat vallen, maar je kan straks wel eindeloos bingen.

action-verzwaringsdeken SHOP NU VOOR 29,95

Gegarandeerd een goede nachtrust

Dankzij de glaskralenvulling in dit deken wordt het gewicht gelijkmatig over je lichaam verdeeld. Dit zorgt ervoor dat je minder ligt te draaien en woelen en dus sneller in slaap valt. ’s Ochtends word je weer fris en fruitig wakker en lijkt het ons sterk dat je opstaat met een ochtendhumeur. Dus dan heb niet alleen zelf wat aan deze aanbieding met korting, maar ook je partner.

Action weet wel hoe ze het moeten verwoorden. Op hun website zeggen ze: ‘Dit deken is dan wel zwaar, maar het maakt je dag een stuk lichter.’ Een briljante oneliner, al zeggen we het zelf. Heb je nu zelf zo lekker geslapen dat je ervan begon te snurken en heb je het probleem nu verplaatst naar je partner? Nou, ook daar hebben we wat voor. Eerder zochten we uit wat 7 effectieve manieren zijn om je gesnurk te verminderen.

action-verzwaringsdeken SHOP NU VOOR 29,95

Kenmerken van het verzwaringsdeken

Bang dat het dekbed zich verstopt in je hoes? Nergens voor nodig, want de hoes en het deken klikken gemakkelijk in elkaar dankzij de handige lussen en ogen. Lekker makkelijk dus! Dit deken meet 140×200 cm en is gemaakt van polyester. Je kunt het deken met de hand wassen, en de hoes kan gewoon in de wasmachine op 30 graden.

Het is wel belangrijk om te weten dat niet iedereen van dit product kan genieten. Voor je jonge bengels moeten ze nog even groeien voordat ze onder dit deken kunnen kruipen. Het aanbevolen lichaamsgewicht ligt namelijk tussen de 65-85 kilo. Voldoen je aan deze eisen dan kun je op de webshop van Action terecht om dit verzwaringsdeken van €29,95 aan te schaffen.