Tech

Met deze heater van Action (€39,95) ga je flink geld besparen op je gasrekening

action-tower-heater
(Foto: Action)

Sta je op het punt om de verwarming aan te draaien? Stop! Action heeft een Tower Heater online te koop aangeboden waardoor je de dure gaskraan niet open hoeft te draaien.

We merken allemaal dat onze was niet meer droogt aan het wasrek, omdat het simpelweg te koud is. Maar we vertikken het om nu al de gasverwarming aan te draaien, want we weten allemaal dat dat ons een hoge gasrekening oplevert. Gelukkig hoeven we toch niet helemaal kou te lijden en kunnen we toch geld besparen.

Toch lekker warm de wintermaanden in

Het is een moeilijke overweging. Of binnen rillen in de kou, of je eigen portemonnee plunderen. Dan kiezen we er al snel voor om onder een flinke stapel dekens op de bank te gaan liggen.

Kou in je lichaam zorgt voor stijfheid in je spieren en je systemen in je lichaam draaien overuren om het warm te krijgen. Ook geven je hersenen minder snel signalen af aan je spieren wanneer het koud is.

Onzin om ons lichaam te verwaarlozen, daar speelt Action slim op in met de Tower Heater van Sinji. Steek de stekker in het stopcontact en je geniet direct van aangename warmte. Maar niet alleen in de winter komt die apparaat van pas, ook in de zomer is het meer dan nuttig gezien er ook een ingebouwde ventilator in zit.

action-tower-heater SHOP NU VOOR 39,95

Action-product voor alle seizoenen

De Sinji Tower Heater heeft een automatische draaifunctie van 60 graden. Zo kun je het perfect plaatsen tussen je wasrek en je favoriete plekje op de bank. Krijg het zelf lekker warm en laat je was ook nog eens veel sneller drogen.

Met de handige thermostaatfunctie kun je heel simpel de ideale temperatuur kiezen. Wees gerust, want de heater stopt ook weer automatisch wanneer deze is bereikt en begint weer te werken als het afkoelt. Hier hoef je dus verder niets voor te doen.

action-tower-heater SHOP NU VOOR 39,95

Stijlvol accessoire in je woon- én slaapkamer

De Tower Heater van Action heeft een strak uiterlijk, waardoor je hem niet uit schaamte hoeft op te bergen voor gasten die over de vloer komen. Het apparaat is daarnaast licht en dus gemakkelijk draagbaar.

Zo kun je deze Action gadget net voor het slapen gaan ook nog even snel op je slaapkamer zetten om hier ook de temperatuur wat op te drijven, zodat je niet in een ijskoud bed stapt.

Stiekem kijken we allemaal toch naar de prijs, maar ook daarvoor hoef je deze aanschaf niet verstek te laten gaan. Deze alleskunner haal je voor € 39,95 in huis en dat betekent dat je op maandbasis – en al helemaal per jaar – veel geld kunt besparen op je gasrekening. Nog een pluspunt: het is ook nog eens veel beter voor het milieu.