Tech

Action komt met één product waarmee je het hele huis schoonmaakt (€49,95)

action-product-schoonmaken-stoomreiniger
Foto: Action

Schoonmaakspullen, je bent ze liever arm dan rijk. Het kost veel ruimte, is vaak niet mooi en het zijn vaak onhandige objecten. Wat nu als je één schoonmaakitem maakt, waarmee je 90% van je huis alvast schoon kunt maken. De Action verkoopt nu zo’n alleskunner die je gehele huis onder handen neemt. Ideaal om tijd én ruimte te besparen.

Nieuwe geheime wapen

Stel je voor: een moeiteloze manier om je huis lekker schoon te houden, zonder chemische troep of eindeloos op je knieën schrobben. Dat is precies wat de Beldray 14-in-1 stoomreiniger zo handig maakt, en je vindt hem nu exclusief online bij Action.

Met een royale watertank van 350 ml en een indrukwekkende looptijd van 15 minuten continue stoom, is deze stoomreiniger een waar wonder. Of je nu worstelt met vlekken op je tapijt, hardnekkige vuil op tegels, of stof op je gordijnen, de Beldray 14-in-1 klaart de klus in een handomdraai. Laat hem 30 seconden opwarmen en je kunt direct aan de slag.

action-product-schoonmaken-stoomreiniger SHOP NU VOOR 49,95

Krachtig, Flexibel en Milieuvriendelijk

Wat deze stoomreiniger onderscheid van de 1000 andere vergelijkbare stoomreinigers, is de flexibele scharnier. Dankzij dit innovatieve ontwerp kun je zelfs de meest lastige plekjes bereiken onder de bank, je bed of zware kasten. En als dat nog niet genoeg is, kun je de stoomreiniger ook omvormen tot een handeenheid, zodat geen enkele hoek onbereikbaar blijft.

Deze stoomreiniger is niet alleen krachtig, maar ook milieuvriendelijk. Hij reinigt zonder chemicaliën, wat goed is voor het milieu en de gezondheid van jou en je gezin. Van tapijten tot houten vloeren, laminaat en tegels, de Beldray 14-in-1 stoomreiniger laat alles glanzen zonder schadelijke stoffen. Zo kun je dus geld besparen door niet 14 verschillende producten te kopen, maar één keer langs de Action geeft hetzelfde resultaat.

action-product-schoonmaken-stoomreiniger SHOP NU VOOR 49,95

Action levert de 14-in-1 stoomreiniger

De bijgeleverde accessoires maken van een stoomreiniger een 14-in-1 product. 1x stoomreiniger, 1x dweilkop, 1x ronde draaiborstel, 1x grote ronde borstel, 1x accessoires adapter, 1x recht mondstuk, 1x gebogen mondstuk, 1x schuur hulpstuk, 1x hulpstuk voor voegen, 1x stoomdoek, 2x microvezeldoek, 1 maatbeker, 1x trechter, 1 anti-kalkfilter, 1x stoom-mondstuk.

Het assortiment aan bijgeleverde accessoires maakt de 14-in-1 stoomreiniger nog veelzijdiger. De ronde borstel is perfect voor precisiewerk, terwijl het algemene mondstuk geschikt is voor diverse oppervlakken. Kers op de taart: er is ook een kledingstomer voor het opfrissen van stoffen en een raamreiniger voor streeploze, glanzende ramen.