Tech

Vergeet Dyson: Action heeft spotgoedkoop alternatief (€79,95) in de aanbieding

action-steelstofzuiger-dyson-alternatief
(Foto: Action)

Stofzuigen is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid, maar met de Hyundai draadloze steelstofzuiger wordt het een stuk aangenamer. Deze stofzuiger, verkrijgbaar bij Action voor slechts €79,95, biedt een voordelig alternatief voor de uitstekende maar peperdure Dyson modellen. Lees snel verder om te weten waarom de Hyundai steelstofzuiger een geweldige deal is.  

Lichtgewicht en draadloos

De Hyundai draadloze steelstofzuiger maakt schoonmaken leuk en vrijwel moeiteloos. Dankzij de keuze tussen de Eco-modus en de Turbo-modus, kies je het programma dat het beste past bij jouw schoonmaakklus. De Eco-modus is ideaal voor langere reinigingssessies, terwijl de Turbo-modus hardnekkig vuil moeiteloos verwijdert. Bovendien worden er handige accessoires meegeleverd, zodat je elk type vuil efficiënt kunt aanpakken. De verlichte borstelkop maakt het nog eenvoudiger om zelfs het vuil onder de bank te zien en verwijderen.

Het apparaat is licht van gewicht en draadloos, waardoor je hem gemakkelijk overal in huis kunt gebruiken. Je zult geen last hebben van vervelende snoeren die in de weg zitten. Met de krachtige accu ben je verzekerd van voldoende looptijd om je hele huis schoon te maken. Bovendien heeft de stofzuiger een zakloze opvangbak van 0,5 liter voor vuil en stof. Deze bak maak je eenvoudig los van de stofzuiger om te legen, waardoor je snel weer verder kunt met je huishouden.

action-steelstofzuiger-dyson-alternatief SHOP NU VOOR 79,95

HEPA-filter draagt bij aan een gezonde leefomgeving

De Hyundai steelstofzuiger van Action is niet alleen effectief in het verwijderen van vuil, maar draagt ook een steentje bij aan het handhaven van een gezonde leefomgeving. Dankzij het wasbare HEPA-filter, dat staat voor High Efficiency Particulate Air-filter, worden allergenen zoals huisstofmijt, pollen en dierenhaar effectief verwijderd. Hierdoor is de kans op allergische reacties aanzienlijk kleiner, en kun je genieten van een fris en gezond thuis.

Bij de stofzuiger krijg je gratis een handige wandbeugel. Dat biedt niet alleen een handige plek om de stofzuiger op te hangen wanneer je klaar bent met stofzuigen, maar je kunt er ook de meegeleverde opzetstukken op bewaren. Zo heb je altijd het juiste hulpmiddel bij de hand om verschillende schoonmaakklussen aan te pakken. Extra tip: plaats je de wandbeugel bij een stopcontact, dan kun je zelfs de stofzuiger opladen terwijl hij hangt, zodat hij altijd klaar is voor gebruik.

Specificaties van de Hyundai draadloze steelstofzuiger

Wat is er nog meer goed om te weten over het draadloze Hyundai apparaat? Laten we de specificaties van de steelstofzuiger eens op een rij zetten.

  • Afmetingen: 30 × 10,5 × 20,5 cm (lxbxh)
  • Lengte stang: 61 cm
  • Gewicht: 3,2 kg
  • Batterijtype: 22.2V Li-ion 2200 mAh (uitneembaar)
  • Inclusief oplader: Ja, EU-stekker (kabel 1,5 m)
  • Oplaadtijd: 4 – 4,5 uur
  • Zuigvermogen (kPa): 11
  • Type motor: Borstelmotor
  • Maximaal geluidsniveau: 80 dB
  • Filter: Microvezel

action steelstofzuiger dyson alternatief houder SHOP NU VOOR 79,95

Batterijduur en extra’s

Een belangrijk kenmerk van de Hyundai steelstofzuiger is de lange batterijduur. In de Eco-stand kan de stofzuiger tot wel 35 minuten continu zuigen zonder dat je hem hoeft op te laden. Dit betekent dat je moeiteloos meerdere kamers kunt schoonmaken zonder onderbrekingen.

Bij de stofzuiger krijg je een complete set opzetstukken meegeleverd: 1x 2-in-1 platte borstel, 1x lange platte spleetzuigmond, Daarbij krijg je ook nog een wandmontagebeugel en een handleiding.

Bestel jouw voordelige Dyson alternatief van Action

Kortom, de Hyundai draadloze steelstofzuiger uit de Action Webshop biedt niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook het ultieme gemak en comfort voor een prijs die veel vriendelijker is voor je portemonnee dan die van het bekende Dyson.

Als je op zoek bent naar een efficiënte en betaalbare stofzuiger, hoef je niet verder te kijken. Deze aanbieding van Action is een perfect alternatief.  Bestel nu jouw eigen steelzstofzuiger online: klik op de blauwe button onder de afbeelding en je gaat direct naar de Action Webshop.

action-steelstofzuiger-dyson-alternatief SHOP NU VOOR 79,95