Tech

Action-gadget (€29,95) zorgt voor gezonde levensstijl én zorgeloos ouderschap

action-smartwatch
(Foto: Depositphotos)

Een lastig onderwerp merken wij, de Smartwatch. Je haat het of je houd ervan. Laten we vandaag ingaan op de voordelen, want tuurlijk kun je snel afgeleid worden van de meldingen, maar dit heb je zelf allemaal in de hand door je meldingen aan te passen. Het is bovenal heel handig voor jou, maar ook zeker voor je kinderen! Action laat je geen honderden euro’s betalen voor deze Smartwatch, maar slechts drie tientjes.

Ga gezonder leven met de Smartwatch van Action

Klaar om wat meer te weten te komen over je lichaam? Je Smartwatch is als een soort fitnesscoach die je realtime hartslag laat zien, maar ook je stappen telt en calorieverbranding bijhoudt. Stel bijvoorbeeld een dagelijks doel van 10.000 stappen in en je kunt het live tracking hoeveel je er nog moet, zodat je ’s avonds niet met een schuldgevoel naar bed gaat, nadat je maar 9.800 stappen hebt gezet. Door deze simpele aankoop in Action webshop, kun je dus nog beter je levensstijl op een goede manier aanpassen.

Connect je Smartwatch met je Android of iOS telefoon en ontvang belangrijke meldingen op je horloge. Tip: zet alleen belangrijke meldingen aan van agendapunten, inkomende gesprekken en persoonlijke WhatsApp-berichten en voorkom dat je continu meldingen op je pols krijgt van groepsapps waarin ongein wordt gedeeld. Zo hoef je niet meer iedere drie minuten je telefoon te checken voor belangrijke zaken, maar zie je het direct binnenkomen wanneer het belangrijk is.

action-smartwatch SHOP NU VOOR 29,95

Kinderen kunnen rustig op pad

Waar dit voor jezelf een verrijking is, is het ook een rustgevende factor wanneer je kinderen hebt. Er is dan wel geen GPS-functie ingebouwd, maar in geval van nood kunnen kinderen altijd snel met het thuisfront contact opnemen. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt weten waar je kind uithangt door ze te laten bellen wanneer ze richting huis vertrekken.

Deze kindvriendelijke Smartwatch stimuleert ook op een speelse manier beweging. Kinderen worden aangemoedigd om hun dagelijkse stapdoel te halen, en als beloning krijgen ze virtuele beloningen die ze kunnen gebruiken in spelletjes. Jij kunt hun activiteiten eenvoudig bijhouden via de bijbehorende app. In geval van nood kunnen kinderen een SOS-functie indrukken die belt naar drie vooraf ingestelde nummers.

action-smartwatch SHOP NU VOOR 29,95

Meer voordelen van de Smartwatch

Met de technische kant van het verhaal zit het ook allemaal goed. Je kunt gemakkelijk connecten met je telefoon dankzij de nieuwste bluetooth technologie. Verder hoef je niet hard met je vinger te drukken op het scherm, maar is het perfect gevoelig, zodat je gemakkelijk door je berichten kunt scrollen of wil navigeren tijdens het fietsen. De batterij van Smartwatch is hartstikke zuinig, zodat je het horloge niet om de haverklap moet opladen aan het meegeleverde oplaadstation en usb-kabel.

De Smartwatch van Action is zwart van kleur en is van het merk Dutch Originals. De siliconen band zorgt ervoor dat het lekker flexibel en comfortabel zit. Verder hoef je niet bang te zijn om je horloge af te doen voor het zwemmen, douchen, zweten en ook regen deert het niet. Je kunt beter zo snel mogelijk genieten van deze aanbieding, want je gaat een nog beter leven tegemoet.