Action slimme videodeurbel gadget deal
Tech

Action bewaakt slim je voordeur met deze strakke videodeurbel

De deur opendoen voor je nieuwe crush of vrienden betekent doorgaans een gezellige middag/avond. Maar er kunnen ook wel eens louche figuren op de stoep staan, die Netflix’s swindler documentaires net iets te inspirerend vinden. Hoe ga je daarmee om? Met Action’s spotgoedkope deals als deze videodeurbel weet je voortaan precies wanneer je wel of niet de deur opendoet.

LCS Smart Connect slimme videodeurbel

De slimme video deurbel komt uit Action’s LSC Smart Connect serie en is één van de wat nuttigere toevoegingen aan je smarthome. Dankzij de ingebouwde camera zie je op je smartphone wie er gewenst of ongewenst op je stoep hangt. Dat trucje kun je overigens ook doen als je lekker in de kroeg hangt of even boodschappen bent gaan doen.

Mocht het iemand zijn, die je daadwerkelijk binnen wilt laten, kun je ze via de ingebouwde intercom laten weten dat je eraan komt. Deze feature is ook handig om bijvoorbeeld de postbode te vragen je pakketje ergens bij je voordeur te verstoppen als je niet thuis bent.

Action slimme videodeurbel

SHOP NU VOOR 39,95

Achteraf detective spelen

Afgezien van live meekijken, is het ook mogelijk om achteraf onderzoek te doen naar de activiteiten bij je voordeur. Hiervoor moet je wel even een geheugenkaartje in het apparaat stoppen, waarop de beelden worden opgeslagen.

Een nadeel van een camera bij de deur is wel dat dubieuze figuren, deze natuurlijk gewoon mee kunnen nemen. Of toch niet? Onder aan de deurbel zit een anti-sabotage-schroefgat, wat het potentiële inbrekers in ieder geval een stuk lastiger maakt. Overigens werkt het ding ook gewoon als deurbel.

Makkelijk geïnstalleerd

Om Action’s videodeurbel te installeren hoef je gelukkig niet allerlei vermoeiende fratsen uit te halen. Je krijgt er 2 oplaadbare batterijen bij, die je wel eerst even moet opladen. Vervolgens kun je het ding installeren en aan je wifi-netwerk koppelen door een QR-code te scannen en de instructies te volgen.

Dankzij de live preview functie kun je verder makkelijk bepalen wat de juiste ophanghoogte is. Het is wel zo handig om hem dusdanig op te hangen dat je de gezichten van je potentiële belagers vastlegt.

Action slimme videodeurbel

SHOP NU VOOR 39,95

Slimme videodeurbel scoren bij Action

Mocht je overtuigd zijn, kun je Action’s slimme videodeurbel nu via de webshop scoren voor 39,95 euro. Als het goed is wordt hij binnen 2 tot 4 werkdagen bezorgd en mag je er vervolgens 14 dagen over nadenken.

De videodeurbel is één van de tech koopjes, die deze week bij Action te bemachtigen zijn. Op zoek naar meer betaalbare gadgets? Check dan ook deze Lidl, Action en Aldi knallers om onder andere geld te besparen.