Tech

Ontspannen vakantie: Action komt met spotgoedkope beveiligingscamera

Action-outdoor-spotlight-camera
Outdoor spotlight camera, nu te koop in de Action Webshop Foto: fwd.nl

Houd je huis goed beveiligd met de outdoor spotlight camera die nu in de Action Webshop te koop is. Het handige en moderne apparaat is voorzien van geluid- en bewegingsdetectie en heeft een kijkhoek van 100°. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er rond je huis gebeurt, en dat ook nog eens voor een vriendenprijs.

Altijd heldere beelden met infrarood en nachtvisie

Wanneer je de smart tech camera verbindt met wifi (2.4 GHz), kun je in HD beeldkwaliteit meekijken met de camera via de gratis app. Dankzij de resolutie van 1080 pixels kan je goed zien wat er precies gebeurt, en met de infrarood stand van deze camera kan je zelfs ’s nachts alles goed zien, tot wel 10 meter ver.

Je kunt de camera instellen zoals je zelf wilt; stel een schema in of zet ’m handmatig aan via de app. De camera heeft IP-waarde IP65 (waarbij IP staat voor International Protection). Deze waarde wil zeggen dat de camera waterbestendig is en ook tegen een stootje kan.

Action-outdoor-spotlight-camera SHOP NU VOOR 39,95

Sla beelden direct op en breid het geheugen uit

Je kunt de beelden van de outdoor spotlight camera direct opslaan en je kunt ook het interne geheugen uitbreiden met een micro SD-kaart. Met een maximale capaciteit van 128 GB heb je voldoende ruimte om al je belangrijke momenten op te slaan.

Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke bediening

De LSC Smart Connect smart spotlight camera is eenvoudig te installeren en te bedienen. Bovendien is hij compatibel met 2.4 GHz wifi, waardoor je een stabiele verbinding hebt met een bereik tot wel 25 meter. Met de meegeleverde adapter en montagemateriaal kun je de camera eenvoudig installeren waar je maar wilt.

Bestel vandaag nog de smart spotlight camera

Wacht niet langer en zorg voor de ultieme veiligheid van je huis met de smart spotlight camera van LSC Smart Connect, nu beschikbaar in de Action Webshop. Mis deze kans niet om je gemoedsrust te vergroten en investeer in de beveiliging van je eigendommen. Bestel vandaag nog en geniet van een veiligere en zorgeloze leefomgeving.

En dan de prijs: die is laag, zoals je gewend bent van prijsvechter Action. Voor maar 39,95 euro ben jij straks de eigenaar van deze scherpe camera en weet je altijd wat er voor of achter je huis gebeurt. Bestel de smart spotlight camera eenvoudig en snel door op de blauwe knop onder de afbeelding te klikken.

Action-outdoor-spotlight-camera SHOP NU VOOR 39,95