Tech

Met deze Action gadget had je deze maand al heel veel geld kunnen besparen

action opvouwbare regenton 1
(Foto: Action)

Met de opvouwbare regenton die nu in de Action Webshop te koop is, had je veel geld kunnen besparen de afgelopen weken. Water = geld, en door de overvloedige regenval kon je op je waterrekening besparen door regenwater op te vangen.

Wil jij regenwater opvangen zonder permanent een grote ton in je tuin te hebben staan? Of misschien zoek je een draagbare oplossing voor op de camping? Maak kennis met de opvouwbare regenton van Action. Voor maar € 29,95 krijg je een handige en duurzame oplossing voor het opvangen van regenwater.

Compact en duurzaam

Oktober 2023 was de natste maand sinds 1906 en ook deze maand blijft het maar regenen. Heb je een regenton in je tuin, dan vang je regen op die je later als het weer droog is, kunt gebruiken om je planten water te geven en je tuin te bewateren. Dat bespaart je (duur) kraanwater.

Deze opvouwbare regenton is met zijn capaciteit van 250 liter en afmetingen van 60 x 60 x 90 cm groot genoeg om voldoende water op te vangen, maar eenmaal opgevouwen compact genoeg om in je schuur, garage, of zelfs in de kofferbak van je auto op te bergen. Dat is het gemak van de opvouwbare regenton: flexibiliteit en een slimme ruimtebesparing.

action opvouwbare regenton
(Foto: Action)
SHOP NU VOOR 29,95

Hoe werkt de opvouwbare regenton?

Deze regenton is een no-nonsense aanwinst voor je tuin. Met de kraan aan de onderkant laat je het opgevangen regenwater moeiteloos in een gieter stromen. En wanneer je de regenton niet meer nodig hebt, laat je hem simpelweg leeglopen via het aftappunt onderaan en vouw je hem in elkaar. Het is als het inklappen van een paraplu, maar dan voor je tuin.

Milieuvriendelijk en voordelig

Afgezien van het voor de hand liggende voordeel van het opvangen van gratis regenwater, is deze regenton gemaakt van duurzaam plastic en versterkt met stalen buizen voor extra stevigheid.

Een groene keuze dus, voor het milieu en jouw portemonnee. Denk aan al het water dat je bespaart door je planten met regenwater te verzorgen in plaats van leidingwater te gebruiken.

action opvouwbare regenton ton
(Foto: Action)
SHOP NU VOOR 29,95

Alleen online verkrijgbaar bij Action

Deze handige opvouwbare regenton is exclusief online verkrijgbaar, in de Action Webshop. Dat betekent dat je niet de deur uit hoeft en de kans lopen om natgeregend te worden, want online bestellen betekent ook makkelijk thuisbezorgd binnen 3-5 werkdagen.

De regenton wordt niet gemonteerd geleverd, dus je moet het zelf in elkaar zetten. Dat ziet er niet al te lastig uit, als we de handleiding bekijken. De opvouwbare regenton van Action is een praktisch item voor elke tuinliefhebber die water en ruimte wil besparen.

Het is een slimme en financieel kleine investering in zowel gemak als duurzaamheid. Bestel je eigen opvouwbare regenton van Action voor € 29,95 en ontdek zelf de voordelen van regenwateropvang.