Action opblaasbaar bubbelbad
Tech

Opblaasbaar bubbelbad van Action geeft luxe wellness gevoel

Haal jij voordelig het luxe wellness gevoel in je eigen tuin? In de Webshop van prijsvechter Action is nu een opblaasbaar bubbelbad verkrijgbaar. Je zet en blaast het bad in no time op en daarna kun je uitgebreid genieten!

Opblaasbaar bubbelbad om volop te ontspannen en genieten

Een bubbelbad in je tuin geeft je volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Niet alleen op lange zomeravonden, maar ook als het wat frisser wordt zit je heerlijk in het warme water. Of neem na een lange dag werken even een moment voor jezelf. De 110 jet stralen geven je een weldadige ervaring.

Het opblaasbare bubbelbad uit de Action Webshop is ook erg gebruiksvriendelijk. Nadat je het bad hebt opgezet en opgeblazen vul je het met water. Vervolgens stel je de temperatuur simpel en snel in met de schakelaar: tot maximaal 40°C. Heb je de gewenste temperatuur ingesteld, dan kan je met 2 à 3 personen optimaal genieten van je eigen privé spa in de achtertuin.

Action opblaasbaar bubbelbad - 2 personen SHOP NU VOOR 299

Slimme functies om lekker te bubbelen

Wil je energie besparen, zet dan de timer aan. Het verwarmingssysteem gaan dan na de ingestelde tijd vanzelf uit. Over de hygiëne van het bubbelbad is goed nagedacht. Het bubbelbad heeft namelijk een chloordosering, voor een altijd stabiel chloorgehalte.

Doe voor een langere levensduur het sterke afdekzeil over het bad als je het niet gebruikt. Je kunt het bubbelbad dan onbezorgd laten staan, want er komt geen vuil in. Er is nog een slimme functie: als het vriest schakelt het bubbelbad automatisch de verwarming in. Dit voorkomt dat het water bevriest en zo het bad beschadigt.

Action opblaasbaar bubbelbad

Action opblaasbaar bubbelbad eigenschappen op een rij

  • De temperatuur kan je altijd makkelijk aflezen van het lcd-scherm.
  • Let op: het opblaasbare bubbelbad is alléén online verkrijgbaar.
  • Waterinhoud bij 80% gevuld: 605 liter.
  • Maximale hittebestendigheid 40 °C.
  • Grootte opgeblazen: 170 x 66 cm.
  • Binnen 5 minuten opgezet.
  • Voor 2 à 3 volwassenen.
  • Gewicht vol: 630 kilo.
  • Verwarmt tot 40°C.

Wat krijg je er allemaal bij het opblaasbare bubbelbad?

Bij het opblaasbare bubbelbad krijg je gratis een aantal accessoires meegeleverd. Dat zijn een hoes, een pomp, een filterpatroon, een dispenser en een reparatieset.

Wil jij ook een stijlvol, luxe en toch voordeel opblaasbaar bubbelbad in jouw tuin? Bestel het simpel en snel in de Action Webshop. Klik op de blauwe knop onder de afbeelding en je komt op de bestelpagina van het opblaasbaar bubbelbad!

Action opblaasbaar bubbelbad SHOP NU VOOR 299

Nog meer besparen bij Bol.com, Action en Lidl

Ben jij benieuwd naar nog meer scherpe deals van Bol.com, Action en Lidl? Check dan ons wekelijkse overzicht van Action, Bol.com en Lidl deals! Zoek je een nieuwe elektrische fiets? Dan mag je ons overzicht van Lidl e-bike aanbiedingen zeker niet missen.