Tech

2 NERF blaster topmodellen voor een spotprijs bij Action

action-nerf-blaster-modellen

Heb jij al een NERF Blaster? Een favoriete in- en outdoor activiteit voor jong en oud is real life action gamen met blasters. Op een speelse manier stel je jouw snelheid, behendigheid en nauwkeurigheid op de proef. In de Action Webshop zijn nu twee topmodellen van NERF verkrijgbaar voor een scherpe prijs. We lichten ze hieronder voor je toe.

Het populaire schietspeelgoed van nu

NERF blasters zijn hét schietspeelgoed van nu; het brede assortiment biedt voor iedereen de juiste blaster. Daarmee kan je zowel binnen als buiten de strijd aangaan. Met een NERF blaster speel je jouw favoriete filmscènes en games na. NERF blasters staan garant urenlang speelplezier, voor jong en oud. Speel alleen, met zijn tweeën of in teams. De minimum adviesleeftijd voor dit speelgoed is 8 jaar. De maximum leeftijd? Die is er niet!

1. NERF Ultra Select Blaster

De NERF Ultra Select Blaster geeft je twee mogelijkheden om af te vuren: gericht op een zo groot mogelijke afstand of op een zo hoog mogelijke precisie Daarom krijg je er twee magazijnen bij, elk met 10 darts. Op de Blaster zit namelijk een keuzeknop: daarmee schakel je tussen de twee magazijnen voor afstand en precisie.

De NERF Ultra Select Blaster is gemotoriseerd, zodat je snel en nauwkeurig kunt blijven vuren. De blaster werkt op batterijen, die krijg je niet meegeleverd, dus die moet je even apart aanschaffen. Wat je wel meegeleverd krijgt: 2 magazijnen met elk 10 darts en een handige draaggreep.

NERF Blaster Action SHOP NU VOOR 27,95

2. NERF Elite 2.0 Flipshots Blaster

De Elite 2.0 Flipshots Blaster valt direct op door het stoere uiterlijk, maar waar deze blaster zich echt mee onderscheidt is met de nauwkeurigheid en kracht van de darts. Toch is het apparaat handmatig aangedreven, dus batterijen zijn niet nodig. Deze blaster is één van de nieuwste aanwinsten in het NERF-assortiment.  De Flip 32 Blaster biedt geweldige functies zoals een roterend magazijn.

Daar kunnen 32 officiële NERF Elite 2.0-schuimdarts in. Je komt dus niet snel zonder munitie  te zitten tijdens het spelen. Let op: de Flip 32 Blaster kan darts tot wel 27 meter ver schieten met een snelheid van meer dan 90 km/u. Action adviseert daarom om tijdens het spelen met de NERF Elite 2.0 Flipshots Blaster een veiligheidsbril te dragen (niet inbegrepen).

NERF Blaster Action SHOP NU VOOR 27,95

Let op beide blasters zijn niet bij de Action filialen te koop, alleen online!

Nog meer scherpe deals voordeel

Elke week geven we je een overzicht van de beste webdeals. Ben je benieuwd naar de deals van deze week? Klik dan hier!