Food & Drinks

Action heeft dé oplossing voor iedereen die een hekel heeft aan koken voor zichzelf

action-multicooker
(Foto: Depositphotos)

Eten koken voor jezelf. Velen nemen niet de moeite om uitgebreid voor een eenpersoonsmaaltijd in de keuken te staan. Veel te veel moeite. Action verkoopt nu een Multicooker voor € 69,95 waardoor je een compleet gezonde maaltijd kookt, zonder daadwerkelijk in de keuken te hoeven staan buffelen.

Allereerst de voordelen van deze Multicooker, want dat zijn er nogal wat. Zo hoef je niet meer je dure gasfornuis aan te slingeren om te koken. Daarnaast bespaart het je enorm veel tijd. Zet deze krachtpatser aan en wacht op de herkenbare ping. Voltooi in de tussentijd wat kleine klusjes die normaal gesproken blijven liggen, omdat je dan met je handen in de marinade zit.

Eén product voor veel gezonde maaltijden

Er zijn gelukkig nog veel meer voordelen. Deze alles-in-één keukenwonder met maar liefst 15 programma’s maakt koken niet alleen eenvoudig, maar ook snel en energiebesparend. Het is ook ideaal voor drukke gezinnen die tijd en energie willen besparen zonder in te leveren op smaak.

De Multicooker vervangt al die losse pannen en bespaart je kostbare ruimte in de keuken. Of je nu wilt braden, stomen, slowcooken of iets anders, dit apparaat kan het allemaal.

En dankzij de 24 uurstimer kun je maaltijden plannen en voorbereiden op jouw tempo, zonder stress of haast. Bovendien is de QLT Multicooker milieuvriendelijk en kostenbesparend.

action-multicooker SHOP NU VOOR 69,95

Weer een nieuwe parel van Action

Met een versneld kookproces dat 2 tot 6 keer sneller is, bespaar je tot wel 70% op je energierekening. Of je nu zin hebt in soep, stoofpot, chili of rijst, de QLT Multicooker bereid in een handomdraai gezonde en smaakvolle gerechten. En het mooiste is: de Multicooker is ook nog eens volledig vaatwasser bestendig, dus opruimen is ook geen enkel probleem.

Wanneer je de QLT Multicooker online via Action bestelt voor € 69,95, krijg je alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan: 1x Multicooker, 1x lepel, 1x soeplepel, 1x handleiding, 1x maatbeker en 1x snoer met onderdelen.

action-multicooker

action-multicooker SHOP NU VOOR 69,95