Tech

Door dit product van Action ga je eindelijk jezelf op één zetten

action-matrastopper
(Foto: Action)

Waar breng je de meeste tijd van je leven door? In bed natuurlijk. Maar heb je wel eens je matras vervangen of aangepakt? Waarschijnlijk nog niet vaak. Waarom bezuinigen we dan op dit belangrijke item?

Nadat je al lang hetzelfde matras gebruikt, zie je vaak een holling ontstaan. Op deze plek lig je gewoonlijk het meest met je zwaartepunt. Dan weet je dat het tijd is voor een matrastopper om je lichaam weer de juiste rust te geven. Action maakt de keuze voor je om hier wat aan te doen, en dat voor € 69,95.

Een slaapverbetering die je niet wilt missen

Hoe belangrijk een goede nachtrust is voor je gezondheid, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Gemiddeld slapen mensen 7 à 8 uur, dus we brengen ongeveer een derde van ons leven in bed door!

Maar we weten donders goed waarom we niet zo snel in onze eigen nachtrust willen investeren. Allereerst investeren we in mooie auto’s, mooi interieur en alles waardoor mensen in onze omgeving kunnen zien dat we het goed hebben. Maar dat is toch helemaal niet belangrijk? Een goed bed, dat is pas belangrijk. Dus zet jezelf eens op één.

Neem nu een matrastopper voorzien van traagschuim. Deze leg je bovenop je normale matras en vormt zich naar je lichaam. Zo zorgt het ervoor dat je heerlijk ontspannen in slaap kan vallen. Nee, dit hoef je niet per se te halen bij de duurdere textielwinkels, want Action heeft zo’n matrastopper gewoon op voorraad.

Action matrastopper SHOP NU VOOR 69,95

Zachte, ademende en comfortabele matrastopper van Action

Maar wat maakt deze voordelige matrastopper nu zo goed? Laten we beginnen met het materiaal: de bovenkant van de matrastopper is gemaakt van een zachte gebreide stof en 100% polyester, wat zorgt voor een heerlijk zacht en uitnodigend gevoel. Onder deze luxe stof bevindt zich een quiltlaag met een vulling van 100% polyester, waardoor je extra comfortabel ligt.

Het hart van dit matras bestaat uit hoogwaardig 40D traagschuim dat zich aan jouw lichaam aanpast en de perfecte ondersteuning biedt. Geen drukpunten meer, alleen pure ontspanning. De Traagschuim Matrastopper is ademend, wat betekent dat je het niet snel te warm zult krijgen tijdens de nacht. Dus, als je op zoek bent naar de ultieme slaapervaring, dan is deze topper de perfecte aanvulling voor jouw bed.

Action matrastopper SHOP NU VOOR 69,95

Eenvoudige in gebruik en onderhoud

De matrastopper heeft een afmeting van 90 x 200 cm, de meest voorkomende matrasmaat. De dikte is 6 cm, waardoor het direct extra comfort toevoegt aan jouw bestaande matras. Met de handige hengsels op de hoeken kun je hem eenvoudig aan je matras bevestigen, zodat hij niet verschuift tijdens de nacht.

De matrasomtrek is wasbaar, gewoon op maximaal 60 °C. Je kunt matrastopper dus makkelijk fris en schoon houden. Maar let op, alleen de omtrek van de matras is kan in de wasmachine. Daarnaast is de topper antiallergisch. Dit is natuurlijk goed nieuws, zeker voor mensen met allergieën.