Tech

Dit ontspannende massagepistool van Action kost slechts 25 euro

Massagepistool Action

Kun jij wel een ontspannende massage gebruiken? Verwen jezelf eens met een massagepistool! In de webshop van de Action koop je er nu 1 voor de bizar lage prijs van 24,95 euro.

Ontspannende massage met dit voordelige massagepistool

De gezondheidsvoordelen van een massage zijn algemeen bekend. Het werkt ontspannend, is goed voor je bloedsomloop én voor de gezondheid van je spierweefsel. Je voorkomt er ook spierkrampen en andere vormen van spierpijn mee.

Regelmatige massage is gezond en prettig, maar je hebt waarschijnlijk niet altijd een masseur of masseuse klaar staan. Dat hoeft nu ook niet meer, wanneer je het Silvergear massagepistool aanschaft in de Action webwinkel. Dat doe je super eenvoudig en snel door op de blauwe knop hieronder te drukken.

Massagepistool Action SHOP NU VOOR 24,95

Voorkom of verlicht spierpijn

Of je nu gewoon wilt ontspannen, of spierpijn verlichten, het krachtige apparaat biedt een uitstekende massage-ervaring. Het biedt 6 verschillende snelheden tot wel 3350 toeren! Je krijgt er 4 opzetstukken bij. Zo kun je elke massagesessie precies afstemmen op jouw behoeftes.

Het motortje in het pistool produceert slechts 60 dB aan geluid. Je stoort er niet snel anderen in je omgeving mee. Het apparaat is compact, dus je kunt het ook nog eens makkelijk meenemen, bijvoorbeeld als je gaat sporten.

Massagepistool Action

Nog meer ontspannende specificaties

Het Silvergear massage pistool is oplaadbaar, simpelweg via USB. Is het apparaat geheel opgeladen, dan kun je er tot wel twee uur mee aan de slag. Wel met korte pauzes, want om overmatig gebruik te voorkomen schakelt het pistool zich na 15 minuten automatisch uit. Na even wachten kun je snel weer verder.

Massagepistool Action

Shop nu jouw eigen massagepistool

Of je nu fanatiek sporter bent of gewoon lekker wilt ontspannen, eigenlijk is dit apparaat gewoon een must-have. Wees er op tijd bij, want op=op bij Action. Let op, het pistool is alleen online verkrijgbaar in de action webshop. Het is dus niet bij de Action-filialen te koop.

We stellen elke week een overzicht van de beste online deals voor je samen. Bekijk hier de voordelige aanbiedingen van diverse webshops van deze week!  Ook onze vorige uitgelichte deal, de robotstofzuiger van Lidl is nog verkrijgbaar.

SHOP NU VOOR 24,95