Life

Tijd voor de scherpste Action en Lidl deals van deze week

Action Lidl deals week 8 2023

Zoals je van ons gewend bent, helpen we je ook deze week weer op weg met geld besparen. We geven je een overzicht van de scherpste deals van prijsvechters Action en Lidl. Check snel de beste aanbiedingen van deze week en haal kwaliteitsproducten in huis voor vriendenprijzen.

Fortnite blaster

Ben jij een echte Fortnite fan? Dan is deze op het populaire spel gebaseerde blaster echt iets voor jou. Of je nu 8 of 88 bent, dit is spelplezier voor alle leeftijden. Je krijgt er 10 darts bij om af te schieten. Gebruik alleen deze darts, want ze zijn getest, veilig en goedgekeurd. De NERF Fortnite AR-L blaster is goed voor heel wat uurtjes spelplezier.

Action Lidl deals - Fortnite blaster SHOP NU VOOR 29,95

Wake up light

Dat is nog eens prettig wakker worden, met het gevoel van een echte zonsopkomst, compleet met vogelgeluiden en realistisch daglicht. Heel wat anders dan een ratelende wekker. De wake up light van het merk Dutch Originals wordt steeds feller, zodat je op een natuurlijke manier wakker wordt. Je kunt kiezen uit natuurlijke geluiden, radio of gewoon je eigen muziek. Je kunt het apparaat ook nog eens gewoon als leeslampje gebruiken.

Action Lidl deals - Wake up light SHOP NU VOOR 24,95

Bluetooth thermometer

Soms is het lastig te bepalen of vlees gaar is, bijvoorbeeld op de barbeque. Dan is de Grill Guru bluetooth thermometer een uitkomst.  Je steekt de thermometer in het vlees en met de bijbehorende gratis app hou je continu de garing van het vlees in de gaten. Je krijgt er twee probes (vleesprikkers) bij, dus je kunt de voortgang van twee vleessoorten tegelijk bewaken.

Action Lidl deals - Bluetooth thermometer SHOP NU VOOR 29,95

LED-tafellamp

Je huis sfeervol verlichten was nog nooit zo makkelijk – en voordelig met de LED-tafellamp van het merk Livarno home, verkrijgbaar in de Lidl Webshop. Voor maar 14,99 ben jij de eigenaar van de LED-lamp die gelijkmatige verlichting geeft en die ook nog eens energie bespaart. Dit is niet voor niets één van de hoogst gewaardeerde items in de Lidl Webshop.

Action Lidl deals LED tafellamp 1 SHOP NU VOOR 14,99

Silvercrest wafelijzer

Nog een hoog gewaardeerd item (4,7 uit 5!) uit de Lildl Webshop is het wafelijzer van Silvercrest. Dankzij de hoogwaardige antiaanbaklaag maak je makkelijk en snel wafels en andere zoete of hartige creaties. De prijs-prestatieverhouding kan bijna niet beter, want het uitstekende apparaat is voor jou voor maar 19,99.

Action Lidl deals - Wafelijzer SHOP NU VOOR 19,99

Gietijzeren braadpan

We blijven nog even in de keuken voor de laatste aanbieding op onze lijstje van vandaag: de Ernesto gietijzeren braadpan. Het percentage van de kopers die deze pan aanraadt is een zelden vertoonde 99%. De pan is gemaakt van geëmailleerd gietijzer en geschikt voor tal van braadgerechten. Je kunt de pan zelfs in de oven zetten, tot een warmte van maximaal 240 graden. Deze week krijg je extra korting op deze pan, zodat de prijs uitkomt op 29,99.

Action Lidl deals - Gietijzeren braadpan SHOP NU VOOR 29,99