action-lidl-deals-week-21-2023
Tech

Check de 7 beste vakantiegeld voordeel deals van Action en Lidl

Zoals je van ons gewend bent hebben we ook deze week weer de beste online deals voor je verzameld.  Met dit keer extra aandacht voor deals waarmee je optimaal geniet van de heerlijke warme zomermaanden die eraan komen. Bespaar keiharde euro’s en check snel de scherpste aanbiedingen van prijsvechters zoals Action en Lidl van deze week.

1. Video deurbel

Vind jij het ook zo vervelend als de bel gaat en je weet niet wie er voor je deur staat? Dat is verleden tijd met de LSC Smart Connect video deurbel. Heb je de video deurbel geïnstalleerd, dan kun je via Wifi op je mobieltje kijken wie er aanbelde.

Kost een vergelijkbare deurbel van een ander merk dik over de 100 euro, bij Action betaal je maar 39,95 (exclusief verzendkosten). Let op, de LSC Smart Connect video deurbel werkt alleen met een 2.4 GHz wifi netwerk, dus niet met 5.0 GHz.

Action Lidl deals week 21 2023 SHOP NU VOOR 39,95

2. Easy Up Partytent

Verjaardag, barbecue- of tuinfeestje? Met de Easy Up partytent ben je er klaar voor. De partytent is gemaakt van uv- en waterbestendig kunststof en meet 3 bij 3 meter. Voor meer beschutting kun je er apart nog extra zijpanelen bij bestellen. De Easy Up partytent is makkelijk in en uit elkaar te halen. Ben je uit gefeest, dan berg je de partytent gewoon op in de meegeleverde draagtas.

Action Lidl deals week 21 2023 SHOP NU VOOR 59,95

3. Draagbare barbecue/grill

Wil jij niet alleen in je eigen tuin, maar ook tijdens een picknick of ander buitenevenement barbecueën en grillen? Dan is de Summ Easy Go draagbare barbecue/grill combinatie de perfecte oplossing. Het apparaat weegt maar 3 kilo en werkt op batterijen, dus je zit niet met een snoer. Door het slimme ontwerp kun je bovenop grillen en onder braden. En dat allemaal voor maar 39,95 euro.

Action Lidl deals week 21 2023 SHOP NU VOOR 39,95

4. Segway KickScooter

Segway heeft een duur imago, maar in de Action Webshop koop je nu een Segway KickScooter voor maar 299 euro. De veilige, efficiënte en comfortabele step/scooter is een fantastisch vervoermiddel.  Op het led display zie alle belangrijke info, zoals de snelheid en het batterijniveau. De maximum snelheid is zo’n 25 kilometer per uur.  Vouw je de Segway op, dan kun je het apparaat makkelijk meenemen, bijvoorbeeld in de kofferbak.

Action Lidl deals week 21 2023 SHOP NU VOOR 299

5. Opblaasbaar SUP-board

Beleef eindeloos plezier op het water met het opblaasbare allround SUP-board van de Lidl Webshop. SUP staat voor Stand Up Paddling, een sport die in korte tijd explosief in populariteit is gegroeid. Aan de onderkant van het board zitten drie vinnen voor extra stabiliteit. Je krijgt er een in lengte verstelbare peddel, een pomp, een reparatieset en een rugzak bij!

Action Lidl deals week 21 2023 SHOP NU VOOR 199

6. Opblaasbare jacuzzi

Lidl maakt het luxe jacuzzi gevoel bereikbaar met de Bestway Kokos opblaasbare jacuzzi. Maak van je achtertuin een wellness plek met deze in stijlvol zwart uitgevoerde jacuzzi, die plaats biedt aan 4 personen. Je kunt de jacuzzi gewoon het hele jaar buiten laten staan. Dankzij slimme techniek wordt er een verwarmingssysteem geactiveerd, zodra de buitentemperatuur onder de 6 graden komt.

Action Lidl deals week 21 2023 SHOP NU VOOR 399

7. Torenventilator

Verdrijf de warmte in je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte met de Silvercrest torenventilator. Er zit een handig bedieningspaneel met een led display op. Daarmee kun je 3 ventilatorsnelheden instellen en een timer instellen. Je kunt het apparaat meteen gebruiken want je krijgt er een afstandsbediening met een batterij bij. De torenventilator is in zwart en in wit verkrijgbaar.

Action Lidl deals week 21 2023 SHOP NU VOOR 39,99