beste action lidl weekdeals
Tech

Dit zijn de beste Action en Lidl deals van deze week

Ook deze week helpen we je op weg met keiharde euro’s besparen. Dat doen we met ons overzicht van de scherpste aanbiedingen, met een uitstekende prijs-prestatieverhouding van prijsvechters zoals Action en Lidl. Lees snel verder voor de onweerstaanbare deals van deze week.

1. Beerpongtafel

Een avondje met familie, vrienden of een ander gezelschap maak je onvergetelijk gezellig met een spelletje beerpong. Het team dat als eerste alle bekers van de het andere team heeft geraakt, wint! De tafel is licht van gewicht, zeer makkelijk te verplaatsen en in drie hoogtes te verstellen. Let op, zorg zelf voor pingpongballen en bekers, want die worden niet meegeleverd.

Action beerpong tafel

 

SHOP NU VOOR 49,95

2. Buitendouche

Op warme dagen lekker zonnen in de tuin? Hoe prettig is het dan als je jezelf af en toe op kunt frissen. Dat kan uitstekend met deze buitendouche. Het apparaat is makkelijk te installeren en sluit je simpelweg aan op een tuinslang. Er zit ook een apart kraantje aan, handig om bijvoorbeeld even een emmer of gieter te vullen.

Action Lidl deals week 20 2023 SHOP NU VOOR 99,95

3. Keter balkontafel

Geniet optimaal van je balkon, ook als je weinig ruimte hebt, met de keter balkontafel. Je hangt de tafel aan de reling, door het compacte ontwerp past het op de meeste balkons. Lekker buiten eten en drinken maak je zo een stuk makkelijker. En met de trendy uitstraling van de tafel geef je gelijk een stijlvolle upgrade aan je balkon.

Action Lidl deals week 20 2023 SHOP NU VOOR 29,95

4. Silvercrest robotstofzuiger

Bij andere aanbieders zijn robotstofzuigers vaak nogal duur, maar Lidl komt met een prijsdoorbraak. De uitstekend gewaardeerde (4,7 uit 5) Silvercrest robotstofzuiger koop je namelijk nu tijdelijk met 22% korting. Dat betekent dat je nu geen 129 euro betaalt, maar slechts 99,99. Geen geld voor dit handige apparaat, met 6 reinigingsmodi en 70 minuten accuduur.

Action Lidl deals week 20 2023 SHOP NU VOOR 99,99

 

5. Grillmeister elektrische barbecue aansteker

Nog een scherpe kortingsactie in de Lidl Webshop: de Grillmeister elektrische barbecue aansteker koop je nu tijdelijk met 25% korting. Je betaalt dus geen 19,99 euro, maar nu tijdelijk slechts 14,99. De elektrische aansteker is een milieuvriendelijk en veilig apparaat, ideaal voor het aantelen van houtskool en briketten.

Action Lidl deals week 20 2023 SHOP NU VOOR 14,99