Dit zijn de scherpste online deals van Action en Lidl deze week
Tech

Dit zijn de scherpste online deals van Action en Lidl deze week

Hier is weer zoals je van ons gewend  bent het wekelijkse overzicht van de beste online deals. We zochten weer de bekende webshops voor je af naar deals met een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Vergeet ook niet dat het aanstaande zondag 14 mei Moederdag is. Misschien zit er deze week wel een ideaal cadeau voor jouw moeder bij! Maar ook een cadeau voor jezelf of iemand anders vind je vast tussen de deals van deze week, uit de Action en Lidl Webshops.

1. Kamado 21 inch barbecue

Ga je voor een barbecue ervaring op het hoogste niveau, dan is de stijlvolle Kamado 21 inch barbecue echt wat voor jou. Deze barbecue is gemaakt van keramiek, een duurzaam en robuust materiaal, dat ook nog eens uitstekend de warmte vasthoudt. De doorsnee van het grilloppervlak is 47,5 centimeter; bijna een halve meter dus en daar kun je heel wat biefstukjes, hamburgers en nog veel meer op kwijt.

Action Lidl deals week 19 2023 SHOP NU VOOR 399

2. HD Wildcamera

Ben jij een echte natuurliefhebber? Met deze wildcamera kun je zowel overdag als ’s nachts de mooiste natuurfoto’s maken. De camera detecteer beweging en maakt vervolgens een haarscherpe opname in hoge resolutie. Het apparaat is uitstekend bestand tegen barre weersomstandigheden. Kortom, je hoeft unieke momenten in de natuur niet meer te missen.

Action Lidl deals week 19 2023 BESCHIKBAAR VANAF 9-5-2023

3. NERF Ultra Select Blaster

Met de NERF Ultra Select Blaster ben jij simpel en snel de baas op het speel/slagveld. Je krijgt er twee magazijnen bij, elk met 10 darts. Op de Blaster zit een keuzeknop waarmee je kunt schakelen tussen afstand en precisie. De Blaster is gemotoriseerd, zodat je snel en nauwkeurig kunt blijven vuren.

Action Lidl deals week 19 2023 SHOP NU VOOR 27,95

4. NERF Elite 2.0 Flipshots Blaster

Nog een aanwinst in het NERF assortiment in de Action Webshop is de Elite 2.0 Flipshots Blaster. Alleen al het stoere uiterlijk van dit apparaat trekt de aandacht. Maar waar de blaster zich echt mee onderscheidt is met de nauwkeurigheid en kracht van de darts. Toch is het apparaat handmatig aangedreven, dus batterijen zijn niet nodig.

Action Lidl deals week 19 2023 SHOP NU VOOR 27,95

5. Silvercrest Vloerventilator

Vorig jaar was één van de warmste zomers ooit. Wat wordt het dit jaar? Met de Silvercrest vloerventilator ben je er klaar voor. Het apparaat kost maar 39,99 en behoort tot de hoogst gewaardeerde producten uit de Lidl Webshop. Daarnaast heeft de ventilator een stijlvol uiterlijk en is het verkrijgbaar in de varianten zilver, zwart en koper.

Action Lidl deals week 19 2023 SHOP NU VOOR 39,99

6. Silvercrest Gateway

Van jouw woning een smart home maken, was nog nooit zo laagdrempelig. In de Lidl Webshop koop je nu een Smart Home Gateway voor maar 19,99. Het apparaat is compatible met Apple Home Kit en Google Assistant. Maak het handige apparaatje het middelpunt van jouw slimme thuisnetwerk en sluit er verlichting, sensors, adapters en nog veel meer op aan.

Action Lidl deals week 19 2023 SHOP NU VOOR 19,99