Tech

6x de meest verkoelende deals van Action, Bol.com en Lidl

action-lidl-bol-com-deals-week-24-2023
De beste online deals om koel te blijven in elke omgeving (Foto: lidl.nl)

Geniet jij ook van het warme weer? Het einde van de zomerse temperaturen is nog lang niet in zicht. Een heerlijk vooruitzicht, maar je wil natuurlijk wel af en toe voor wat verkoeling zorgen. Daarom hebben we deze week 6 messcherpe online deals voor je samengesteld, die in het teken staan van verkoeling op warme dagen. Check de beste verkoelende deals van Action, Bol.com en Lidl hieronder!

6. Dutch Originals Smart Airconditioner

We beginnen gelijk met een Action instant classic; de Dutch Originals Airconditioner.  Met dit mobiele apparaat koel je moeiteloos je woonkamer, slaapkamer of andere kamer. Je bent veel voordeliger uit dan met een vaste airco. Die kost vaak meer dan 1.000 euro, terwijl de krachtige, mobiele Dutch Originals air conditioner maar 279 euro kost.

Action Bol Lidl deals week 24 - 2023 SHOP NU VOOR 279

5. Bestway Sportboot set Caspian Pro

Op hete dagen is er niets fijner dan op het water verkoeling zoeken. Dat kan uitstekend met de Bestway Sportboot set Caspian Pro die nu in de webshop van Lidl te koop is. De rubberboot biedt plaats aan meerdere personen, de totale belastbaarheid is namelijk 480 kilo. Je krijgt er roeispanen, een handpomp, een manometer, een trekkoord, een reparatie set en een draagtas bij! En je krijgt nu ook nog eens tijdelijk 12% korting op de adviesprijs.

Action Bol Lidl deals week 24 - 2023 SHOP NU VOOR 586,70

4. Mistral opblaasbaar sup board

Een andere waterpret topper is het Mistral opblaasbaar sup board van Lidl. Suppen is razendpopulair, maar daarnaast kun je het board als kajak gebruiken. Een multifunctioneel apparaat dus, goed voor heel wat uren plezier op het water. Je krijgt er veel accessoires bij, waaronder een universele paddel, een pomp en een reparatieset.

Action Bol Lidl deals week 24 - 2023 SHOP NU VOOR 279

3. Bestway Zwembad van 366 cm doorsnee

Een zwembad in de achtertuin is niet alleen voor miljonairs weggelegd. Lidl biedt een ruim zwembad van maar liefst 366 cm doorsnee en 84 cm hoog met fikse korting. Van de adviesprijs van 229,95 gaat nu 26% korting af, waardoor je nu maar 169 euro betaald voor het ruime en stevige zwembad. Niet alleen robuust, maar ook duurzaam.

Action Bol Lidl deals week 24 - 2023 SHOP NU VOOR 169

2. Buitendouche

Wil je jezelf even lekker op kunnen frissen in de buitenlucht dan is de  buitendouche uit de Action Webshop een perfecte oplossing apparaat. Je zet de buitendouche eenvoudig in elkaar en daarna heb je binnen 2 tot 4 minuten de douche gevuld. Daarna kun je een heerlijk verfrissende douche nemen in je eigen tuin.

Action Bol Lidl deals week 24 - 2023 SHOP NU VOOR 99,95

1. Intex Easy Opblaaszwembad

Bol.com stunt met het Easy Set Zwembad van 305 x 76cm, voor maar 76,99 euro. Geen geld voor een stevig zwembad van dit formaat. Het zwembad is ook nog eens voorzien van een  filterpomp voor optimale reiniging. Ben je toe aan wat verkoeling, dan is dit zwembad een perfecte én voordelige oplossing.

Action Bol Lidl deals week 24 - 2023 SHOP NU VOOR 76,99