ction Lidl Bol.com deals week 13 - 2023
Tech

De scherpste Action, Lild en Bol.com deals om direct te pakken

Zoals elke week bieden we je ook deze week weer een overzicht aan met voordelige aanbiedingen. We speurden de Action, Lidl en Bol.com webshops voor je af, op zoek naar de mooiste producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit zijn de 7 scherpste deals van deze week!

Refurbished high-end HP laptop

Onze eerste deal van deze week is gelijk een enorme klapper. Action komt namelijk met krachtige high-end laptop voor maar 349 euro. Het gaat om een refurbished HP Elitebook met i5 processor, 8 GB werkgeheugen, 14 inch touchscreen en Windows 10 Pro licentie. Wees er snel bij, want de laptop deals gaan altijd erg hard.

ction Lidl Bol.com deals week 13 - 2023 SHOP NU VOOR 349

2. Volkswagen bus tent

Met deze bijzondere slaapplek trek je veel bekijks op een camping of kampeerterrein. De tent is uitgevoerd in de vorm van een jaren 60 model bus van het immens populaire merk Volkswagen. Naast het fraaie uiterlijk biedt de tent ook ruimte en waterdichtheid. Er kunnen 3 personen in en op de bodem ligt een waterdicht grondzeil. Je krijgt er ook een handige opbergtas bij.

ction Lidl Bol.com deals week 13 - 2023 SHOP NU VOOR 69,95

3. Hangstoel voor binnen en buiten

In deze hangstoel kom je helemaal tot ontspanning. Het comfortabele kussen is gemaakt van extra dik polyester, viscose en katoen. Genieten in de hangstoel kan zowel binnen als buiten. Aan de ring bovenaan de hangstoel bevestig je het eenvoudig aan bijvoorbeeld een plafond of een dikke boomtak. Met de bohemian look in antraciet is de hangstoel sowieso een stijlvolle aanwinst voor in je huis of tuin.

Action Lidl Bol.com deals week 13 - 2023 SHOP NU VOOR 29,95

4. Elektrische chocoladefontein

Een chocoladefontein duur? Niet bij Lidl. Voor de afbraakprijs van 19,99 koop jij in de Lidl Webshop een elektrische chocoladefontein met drie niveaus. Ideaal om gebak, fruit en nog veel meer lekker in de chocolade in de dippen of te dopen. Het apparaat is ook nog eens makkelijk schoon te maken, want alle verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

Action Lidl Bol.com deals week 13 - 2023 SHOP NU VOOR 19,99

5. RVS Contactgrill 2.000 W

Nog een Lidl topper is de Silvercrest contact grill met 2.000 W vermogen. Hier gril je vrijwel alles mee, want het veelzijdige apparaat is contactgrill, panini grill en tafelgrill ineen. Het apparaat is voorzien van een hoogwaardige antiaanbaklaag en het is ook in temperatuur en in hoogte instelbaar.

Action Lidl Bol.com deals week 13 - 2023 SHOP NU VOOR 49,99

6. Dames en heren smartwatch

Smartwatches zijn vaak vrij duur, maar één van de hoogst gewaardeerde smartwatches bij Bol.com kost je maar 49,95. Het formaat van de kast is  38 bij 33 millimeter en het design is zonder meer elegant. Wat kan er allemaal mee? Teveel om op te noemen, maar onder andere hartslagregistratie, slaapkwaliteit meten, bloedruk meten, sportieve functies en… kijken hoe laat het is natuurlijk!

Action Lidl Bol.com deals week 13 - 2023 SHOP NU VOOR 49,95

7. Princess XL airfryer

De Princess Airfryer XL is een veelzijdig apparaat. Het geschikt is voor gezond frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. De inhoud van de Airfryer XL is 3.2 liter, zodat je bijvoorbeeld zo’n 800 gram friet ineens kunt bakken. De Airfryer heeft een digitaal display waarop je kunt kiezen uit acht programma’s. Naast deze programma’s kun je natuurlijk ook zelf de temperatuur naar je eigen wensen instellen.

Action Lidl Bol.com deals week 13 - 2023 SHOP NU VOOR 67,99