Tech

3 bijzondere Kerst items bij Action die mannen wél leuk vinden

action-kerst-items-mannen
(Foto: Action)

Ieder jaar komt er weer meer bij. Zijn het geen lichtjes voor in de boom, dan is het wel een krans aan de deur. Laat staan het servies en de servetjes met een toepasselijk kerstprintje. Mannen opgelet, deze Kerst items vinden we wél leuk.

Mannen houden van groot en kerstitems met humor. Ook daar heeft Action aan gedacht. Geen kleine prullaria, maar eyecatchers die grote ogen bij de buren opleveren. Wij lichten de drie leukste items voor je uit.

De Kerstboom XXL van Action

Allereerst een praktisch product uit het assortiment van Action. De XXL-Kerstboom draagt zijn naam met trots, gezien de hoogte van 250 centimeter en een diameter van 115 cm.

De kerstboom is gemaakt van sterk kunststof, wat betekent dat hij lang meegaat en niet elk jaar vervangen hoeft te worden. Met 947 volle takken biedt de 59,95 euro kostende boom genoeg ruimte voor allerlei versieringen, lichtjes en kerstballen.

Het feit dat het een kunstboom is, betekent ook dat mannen zich geen zorgen hoeven te maken over uitvallende naalden of het geven van water. De meegeleverde metalen voet zorgt ervoor dat de boom stabiel staat.

action-kerst-items-mannen SHOP NU VOOR 59,95

Opblaasbare Kerstman XXL met licht

Jaag je vrouw de stuipen op het lijf door op kerstavond deze opblaasbare Kerstman van Action (€ 39,95) in de voortuin te zetten. Met zijn 240 centimeter is het een echte bezienswaardigheid in je voortuin en een uitstekende deal.

Als het donker wordt, wordt het pas echt leuk. De Kerstman heeft 8 ledlampjes waardoor hij prachtig verlicht is. Bovendien is de opblaasbare Santa Claus makkelijk te plaatsen dankzij de lange stroomkabel van 1,5 meter.

En met de bijgeleverde grondharingen en scheerlijnen staat hij stevig in de tuin, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat hij omvalt.

Het gemak van de opblaasbare Kerstman is ook een groot pluspunt voor mannen. Je hoeft geen uren bezig te zijn met het oppompen van de Kerstman, dankzij de ingebouwde pomp. Gewoon op een knop drukken en hij blaast zichzelf op.

action-kerst-items-mannen SHOP NU VOOR 39,95

Kerstlantaarn met led-licht en geluid

Laten we doorgaan met de spot bedrijven met de aankleding tijdens Kerst. Ontvang je gasten met dit magische tafereel vol licht en vrolijke melodieën. Nee, het is geen item voor in je kerstdorp, want het is met zijn 180 centimeter het volgende gigantische item.

Mannen houden van technologie en gadgets, en deze lantaarn ter waarde van 69,95 euro heeft het allemaal. Met de simpele schakeling kun je eenvoudig het geluid aan- of uitzetten, terwijl de lichtjes en sneeuw hun betoverende werk blijven doen.

Deze lantaarn van Action is niet alleen een decoratie, maar ook een waar kunstwerk dat een warm en welkom gevoel creëert in elke ruimte én buiten. En met een snoerlengte van 180 cm en transformator is het gemakkelijk om hem overal te plaatsen en direct te genieten van de kerstsfeer.

action-kerst-items-mannen SHOP NU VOOR 69,95