action-kamado-barbecue
Tech

Kamado barbecue met keramische grill van Action krijg je nergens goedkoper

Als de zon wat harder schijnt dan gaan we massaal de tuin in voor een lekkere en gezellige barbecue. We hebben al lang genoeg binnen gezeten, dus is een etentje onder de lentezon een zonnige en culinaire afwisseling. Een lekker stukje vlees of vega-burger smaakt het beste als het op een kwalitatief goede barbecue heeft gelegen, Action heeft daarom een verrassend goedkope Kamado barbecue in het assortiment gestopt.

Barbecue deals van Action

Winkelketen Action heeft vaak de scherpste online deals, en daar past deze Kamado barbecue zeker tussen. Deze grill is van keramiek, en is dus in staat om hoge temperaturen te verdragen. Door de unieke vormgeving en het zware deksel isoleert deze barbecue uitstekend Met deze BBQ zorg je ervoor dat jouw tomahawk-steak of dat stukje zalm gegaard wordt zoals je proeft in restaurants die gespecialiseerd zijn in flamed-grill specialiteiten.

Het verschil tussen deze Kamado barbecue en andere barbecues is het feit dat het ventilatierooster en de margrietschijf zorgen voor een perfecte luchtdoorvoer, waardoor de temperatuur in de barbecue vakkundig kan worden geregeld. Door de handige thermometer dat in het deksel is verwerkt kun je in de gaten houden hoe heet de barbecue is, en de bereidingstijd van je gerecht hierop aanpassen.

kamado barbecue action aanbieding SHOP NU VOOR 399

Kamado Barbecue in de aanbieding

Je kunt met deze kwalitatief uitstekende Kamado barbecue niet alleen grillen, het is namelijk ook mogelijk om er hele gerechten in te bereiden. Het maakt niet uit of je van een stukje vlees houdt of vegetarisch bent, je kunt alles bereiden op deze barbecue. Je hebt de mogelijkheid om te grillen, roken, stomen, bakken, en ook slow cooking behoort tot de mogelijkheden, heerlijk als je van pulled pork of pulled chicken houdt.

Zoals we hierboven al beschreven is de Kamado barbecue van Action geheel van keramiek. Hij staat op wielen, en is dus makkelijk te verplaatsen. Met een doorsnede van 21 inch (doorsnede 47,5 cm) passen er makkelijk een paar gerechten naast elkaar, handig voor als iedereen wat anders wil eten. De afmetingen zijn 122 x 73 x 54 cm, en hij is nu voordelig te koop. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een schort omdoen, en grillen maar.

kamado aanbieding action SHOP NU VOOR 399