Tech

Hyundai Soundbar met ingebouwde subwoofer nu in de Action Webshop

action-hyundai-apex-soundbar

Wil jij een boost geven aan de kijk- én luister ervaring van jouw tv?  In de Action webshop koop je nu voor een aantrekkelijke prijs de Hyundai Apex Soundbar met 80 watt vermogen en ingebouwde subwoofer. Hiermee verbeter je de geluidskwaliteit tijdens het tv kijken aanzienlijk.

Ervaar de toegevoegde waarde van krachtig geluid

Ervaar nu zelf de toegevoegde waarde van krachtig geluid bij jouw favoriete films en tv-programma’s met de Hyundai Apex Soundbar. En dat op een voordelige manier: het uitstekend presterende apparaat is nu in de Action Webshop te koop voor maar 79,95 euro.

Het  80 watt vermogen en de ingebouwde subwoofer zorgen samen voor een helder en krachtig geluid. Door het slanke en stijlvolle ontwerp past de soundbar ook nog eens perfect bij vrijwel elke soort tv.

Action Bol.com Lidl deals week 14 - 2023 SHOP NU VOOR 79,95

Naast de geluidskwaliteit en het stijlvolle uiterlijk is de Hyundai Apex Soundbar ook nog eens makkelijk te installeren. Sluit het apparaat aan op je tv en bedien het vanuit je luie stoel met de meegeleverde afstandsbediening. De Hyundai Apex  Soundbar ondersteunt meerdere soorten aansluitingen, zoals aux, optisch en usb. Wil je de soundbar aan de muur hangen? Dan kan prima met het meegeleverde bevestigingsmateriaal.

De eigenschappen van de Hyundai Apex Soundbar

We zetten de eigenschappen van de voordelige Hyundai Apex Soundbar  overzichtelijk voor je op een rij:

  • Helder en krachtig geluid.
  • Eenvoudige installatie.
  • Ondersteunt o.a. aux, optische en usb aansluitingen.
  • Alléén online verkrijgbaar.
  • Afmetingen: 90 x 9 x 7,2 cm (lxbxh)
  • Ingebouwde subwoofer.
  • Wifi: nee.
  • Bleutooth: ja, versie 5.0, bereik 10 meter.

Wat krijg je bij deze soundbar?

Koop je de Hyundai Apex Soundbar, dan krijg je er de volgende items bij meegeleverd: een afstandsbediening, een rca kabel, een handleiding en bevestigingsmateriaal voor muurmontage.

Hyundai Apex Soundbar kopen

De Hyundai Apex Soundbar is alleen in de Action Webshop te koop, dus niet in de Action Filialen. De soundbar is een ideaal cadeau idee, maar je kunt ‘m natuurlijk ook gewoon voor jezelf kopen. We hebben het je extra makkelijk gemaakt: klik simpelweg op de blauwe knop onder de afbeelding hieronder en je gaat direct naar de bestelpagina voor de soundbar.

Hyundai Apex Soundbar SHOP NU VOOR 79,95

Nog meer voordeel bij Action

Elke week krijg je op Manly een overzicht van de beste online deals van Action, Lidl en Bol.com. Check hier het deals overzicht van deze week!