Tech

Aircooler van Action is geluidsarm en koelt je huis vliegensvlug

action-honeywell-aircooler
Foto's: Action

De warmere dagen zijn eindelijk aangebroken. Nu is het nog uit te houden, maar als we de weerberichten mogen geloven wordt het alleen nog maar warmer. Ben jij eigenlijk al voorbereid op een hete slaapkamer? Zo niet, dan heeft Action de perfecte oplossing voor jou: de Honeywell Aircooler. Deze stille gadget biedt verkoeling op warme dagen en is een ware must-have voor iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om de hitte te bestrijden.

De ideale stille Aircooler voor in huis

De geweldige Honeywell Aircooler TC10PM is muisstil en biedt verkoeling op de warmste dagen. Of je nu thuis wilt genieten van een koele omgeving of verkoeling nodig hebt op je werkplek, deze aircooler van Action is de perfecte metgezel. De Honeywell Aircooler TC10PM biedt niet alleen verkoeling, maar heeft ook een functie om de lucht te zuiveren. Dit zorgt voor een frisse en gezonde atmosfeer in jouw omgeving.

Met zijn 3 snelheden kun je de gewenste koelingsintensiteit instellen, afhankelijk van je behoeften. Het 10 liter waterreservoir maakt gebruik van koud water om verkoelde lucht te produceren die tot maar liefst 8 graden koeler is dan standaard ventilatoren! Zo kan je zelfs in de grootste hitte op een coole manier genieten van een goedkope barbecue van Action!

efficiënte aircooler action SHOP NU VOOR 79,95

Stil, efficiënt en draagbaar

De Honeywell Aircooler TC10PM is niet alleen stil, maar ook erg efficiënt. Met de mogelijkheid om te schakelen tussen alleen de ventilator gebruiken of de extra koeling inschakelen, kun je zelf bepalen hoe koel je de ruimte wilt hebben. Bovendien is deze aircooler draagbaar en eenvoudig te verplaatsen dankzij de wieltjes aan de onderzijde. Of je nu in de woonkamer, slaapkamer, kantoor of zelfs buiten bent, je kunt altijd genieten van een aangename temperatuur.

En het beste van alles is dat je de Honeywell Aircooler TC10PM gemakkelijk kunt bestellen via de website van Action voor slechts €79,95. Misschien had jij vorige zomer ook wel dat de meeste aircoolers midden in de zomer compleet uitverkocht waren. Om dit te verkopen kun je het beste nu al overgaan tot aankoop. Dus, waar wacht je nog op? Bereid je voor op de hete zomerdagen en haal vandaag nog jouw Honeywell Aircooler van Action!

aircooler zomer action SHOP NU VOOR 79,95