Style

Action verkoopt nu herenparfum imitaties 50x goedkoper dan het origineel

action-heren-parfum-imitaties
(Foto: Action)

Een lekker geurtje geeft je zelfvertrouwen en aantrekkingskracht, maar de herenluchtjes van de bekende merken zijn veelal een aanslag op je portemonnee. Gelukkig is er een alternatief, want Action verkoopt heerlijke herenparfums die maar liefst 50 keer goedkoper zijn dan de A-merken. De voordeelketen biedt een assortiment aan parfum imitaties die bijzonder goed lijken op het origineel, voor een fractie van de prijs.

Action herenparfum dupes 50x goedkoper

Even voor de duidelijkheid: het gaat bij Action om parfum dupes. Het woord dupe is afgeleid van duplicate, in het Nederlands duplicaat. De voordelen van dupes zijn dat vrijwel niemand het verschil merkt met het origineel en dat jij aantrekkelijk en lekker ruikt voor een paar euro, in plaats van voor een paar honderd euro. Want dat is het enorme verschil in prijs waar we het over hebben: de duurste herengeur kost je bij de Action slechts € 1,95.

Let op, het assortiment bij Action kan natuurlijk wisselen, maar onderstaande geuren had de Action de laatste keer dat we checkten volop in het assortiment. De herenparfums bij Action vallen onder de merknaam Varanti. “Ontdek dat lekker ruiken niet duur hoeft te zijn”, schrijft Action zelf. En daarmee slaan ze de spijker op de kop. Hieronder drie ‘dupes’ uit het Action herenparfum assortiment.

1. Action versie van One Million van Paco Rabanne

Stel je voor: de krachtige en verleidelijke aroma’s van Paco Rabanne’s One Million, verpakt in een flacon genaamd Varanti Hombre Eau de Toilette Gold Spender, voor het bijna onmeetbaar lage bedrag van € 1,95. In dit  flesje vind je 100 ml van deze weelderige geur. Om een vergelijking te maken, een even groot flesje van de authentieke herenparfum van Paco Rabanne zou je ongeveer 40 keer zoveel kosten, namelijk € 79.95.

action-heren-parfum-imitaties

2. Varanti’s Versie van Hugo Boss

Voor degenen die zich meer aangetrokken voelen tot de klassieke elegantie van Hugo Boss, biedt de Action een alternatief dat even verfijnd is als vriendelijk voor je budget. Maak kennis met Varanti Hombre Eau de Toilette Bro, een verbluffende dupe voor de beroemde geur. En je raadt het al, het kost je slechts € 1,95 voor een royale 100 ml flacon. De prijs van een 100 ml flacon van het origineel kost je zo’n € 71,-.

action-heren-parfum-imitaties

3. Varanti City Dust is Action’s hommage aan Bleu de Chanel

Laten we de kunst van subtiliteit niet vergeten. Action’s Varanti City Dust, een slimme dupe van Bleu de Chanel, biedt een stijlvolle en compacte optie voor onderweg. Met een inhoud van 30 ml en een prijskaartje van slechts € 0,99 – je leest het goed 99 cent – is het de perfecte metgezel voor een vleugje verfijning, waar je ook bent. Dat is 0,0000001% van de prijs van het duurste parfum ter wereld.

Zo voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse routine zonder te veel uit te geven. De prijs van het origineel? Bleu de Chanel is op dit moment niet verkrijgbaar in 30 ml uitvoering, maar voor 50 ml is de adviesprijs € 94,-.

action-heren-parfum-imitaties