Tech

Action verkoopt hét alternatief (€39,95) voor dure Quooker-kraan

action-heetwaterdispenser-alternatief-quooker
(Foto: Action)

Nooit meer eindeloos wachten tot het water kookt, wanneer je zin hebt in een kop thee of een ander warm drankje? Action komt met een prachtoplossing: dankzij de heetwaterdispenser die nu verkrijgbaar is in de Action Webshop, geniet jij vrijwel direct van je hete thee of ander drankje. En het mooie is: je hebt vrijwel dezelfde functionaliteit als een peperdure Quooker, maar dan voor een fractie van de prijs. Het tijdbesparende apparaat kost namelijk maar 39,95.

Razendsnel en energiebesparend

Haal je deze heetwaterdispenser in huis, dan heb je aan deze goede deal een ultieme sidekick voor warme drankjes. Het apparaat brengt maar liefst 2,5 liter water in slechts 5 tot 10 seconden aan de kook. Met één druk op de knop vul je een kopje van 200 ml. Druk je wat langer, dan vult hij een kleine thermoskan voor onderweg met maximaal 500 ml per tap beurt. Handig, toch?

Niet alleen is deze heetwaterdispenser razendsnel, maar hij is ook nog eens flexibel. Het plateau is in hoogte verstelbaar, dus je past het makkelijk aan, aan het kopje of de kan die je wilt vullen. Of je nu een espresso-shot of een gigantische mok voor je ochtendthee wilt, het maakt allemaal zo gek niet veel uit. Het komt altijd goed.

action-heetwaterdispenser-geen-quooker-nodig SHOP NU VOOR 39,95

Slim en milieuvriendelijk

Dit slimme apparaat laat je ook weten wanneer het tijd is om bij te vullen. Als het waterreservoir leeg is, begint de aan-/uitknop gedurende 30 seconden afwisselend blauw en groen te knipperen. Geen giswerk meer, gewoon puur gemak.

Deze heetwaterdispenser doet niet alleen wonderen voor je tijdschema, maar ook voor het milieu. Wist je dat je met dit apparaat tot wel 50% energie kunt besparen in vergelijking met gewone heet water ketels? Dat betekent minder verspild water en energie, en meer tijd om van je heerlijke drankjes te genieten.

Specificaties van de heetwaterdispenser

Deze dispenser wordt geleverd met een waterreservoir van 2,5 liter, is gemaakt van duurzaam metaal en plastic, en heeft afmetingen van 30 x 14 x 24 cm (hxbxd). Met een gewicht van slechts 1,7 kg kun je hem makkelijk overal plaatsen waar je maar wilt. Het apparaat werkt op standaard netspanning en heeft een wattage tussen 2200-2600 watt. En laten we de temperatuur niet vergeten – hij brengt het water op een temperatuur tussen de 95 en 100 ºC.

action-heetwaterdispenser-geen-quooker-nodig SHOP NU VOOR 39,95

Vergelijking met de Quooker

Kortom, als je van snel, efficiënt, en energiebesparend houdt, is de heetwaterdispenser uit de Action Webshop jouw nieuwe beste vriend in de keuken. Als we het hebben over de heetwaterdispenser, kunnen we niet om de vergelijking heen met de luxe, maar kostbare Quooker. Inderdaad, die glimmende kraan die je altijd al wilde, maar waarvan de prijs je tegenhield.

Laten we eerlijk zijn, een Quooker is als de sportwagen onder de waterkranen – chic, glanzend en duur. Met de heetwaterdispenser uit de Action Webshop bespaar je niet alleen tijd, maar ook veel geld. Ok, de Quooker is misschien net wat sneller, maar terwijl een Quooker set bijna niet te krijgen is onder de 1.000 euro, kun je deze heetwaterdispenser kopen voor slechts een fractie van de prijs: 39,95. 

Alleen verkrijgbaar in de Action Webshop

Wil je de heetwaterdispenser van Action zelf in huis halen? Let op, het apparaat is niet in de Action filialen verkrijgbaar, maar je kunt hem gemakkelijk online bestellen. Klik op de button onder de afbeelding hieronder en je gaat rechtstreeks naar de bestelpagina van de heetwaterdispenser.