Tech

Action verkoopt AirPods Max-alternatief voor 1% van de prijs

Action airpods max alternatief
Foto: Action

Sinds Apple de AirPods Max heeft uitgebracht zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Vanaf nu kun je dit dure product vergeten. Action verkoopt namelijk een alternatief wat er net zo smooth uitziet inclusief de ingebouwde microfoon. Het mooiste hieraan? Je betaalt voor deze headphones slechts 1% procent van de prijs. Wederom een stunt van jewelste van de discountketen.

Alternatief voor de AirPods Max

Altijd als Apple iets uitbrengt, springen andere merken er bovenop om een dupe te creëren. Dit geldt ook voor de bekende AirPods Max. Action is een grote speler als het gaat om betaalbare alternatieven. Zo brachten ze onlangs ook al een alternatief voor de Apple AirTags uit. Geen wonder dat veel mensen naar deze budgetketen rennen zodra er een nieuw product op de markt komt.

Normaal kosten de AirPods Max rond de € 600,-. Een flinke prijs voor muziekgenot en voor koopjesjagers natuurlijk een tikkie teveel. Goede reden voor Action om te stunten met een geweldig alternatief voor slechts € 6,-. Dit is omgerekend dus 100 keer goedkoper dan wat je betaalt voor het originele product. Hieronder zie je het product en hoeveel deze op de originele lijkt.

Action airpods max alternatief

Roseland on-ear koptelefoon in de aanbieding

Zoals we van Action gewend zijn is ook deze gadget voor een spotprijsje te verkrijgen. Deze koptelefoon heeft een 3,5 mm jack plug en een ingebouwde microfoon. Als je dus even wilt bellen kun je jouw headphone gewoon ophouden en handsfree bellen. Perfect voor onderweg of in de gym.

Je kunt de headphones helaas niet via de webshop bestellen, je moet echt naar de dichtstbijzijnde Action winkel om hem te scoren. Maar uiteraard moet dit geen probleem zijn voor zo’n mega aanbieding. Goed moment om ook de draadloze oordopjes van Fresh ’n Rebel mee te nemen. Deze oordopjes hebben super goede reviews en mensen zijn lyrisch over dit product. Uiteraard gaan de headphones op TikTok alweer helemaal viraal:

@.berendjan Airpods Max dupeeeee #actionfind ♬ Koekje Met Je Moeder – Kalvijn & Guy

Hoe zit het met de kwaliteit?

Als we de comments onder de TikTok video moeten geloven krijg je meer dan waard voor je geld. Veel mensen gebruiken de headphones tijdens het sporten of als ze onderweg zijn. Daarnaast is het geluid verrassend goed voor de prijs. Je scoort ze bij jouw lokale Action winkel.