Tech

Action stunt met revolutionair gourmetstel (€39,95) voor de kerstdagen

action-gourmetstel-kerstdagen
(Foto: BSR / Action)

De kerstdagen zijn hét moment waarop de gourmetstellen weer massaal van zolder worden gehaald. Maar in plaats van dat oude logge ding op tafel te zetten, kan je ook voor iets moderners kiezen. Action verkoopt nu een hip gourmetstel voor nog geen 40 euro.

De discountketen helpt je dit jaar een handje met een splinternieuwe gourmetset die er ook nog eens mooi uitziet. Zo zitten jij en je familie – of vrienden – weer heerlijk aan het kerstdiner.

Action stunt met gourmetset

De gourmetset van het merk Nordland heeft een modern uiterlijk en is geschikt voor 4 personen. In tegenstelling tot een normaal gourmetstel beschikt deze gadget over vier losse grillmodules. Zo heeft ieder zijn eigen grillplaatje waarop je zelf je vlees en groenten kan bakken. Je kan ze individueel aansluiten, dus dineren met zijn tweeën is ook een optie.

Aan grilloppervlak ook geen gebrek, want de gourmetmodules hebben een afmeting van 6,5 x 15 cm. Groot genoeg om je eigen eten op te bakken en klein genoeg om handig te verplaatsen en op te bergen. Dankzij de anti-slipvoetjes staan ze stevig op tafel tijdens het gebruik.

  • Inclusief spatels en serveerplaat
  • Krachtige 1200 watt verwarming
  • Veilig met IP44-rating

action-gourmetstel-kerstdagen-1 SHOP NU VOOR 39,95

Gourmetset voor helft van de prijs

Niet alleen het uiterlijk van deze gourmetset is mooi, ook de prijs is meer dan top. Gourmetstellen met een vergelijkbaar design van andere merken kosten al gauw het dubbele. We hebben even rondgekeken, en de gourmetset van het bekende keukenmerk Princess kost tegen de 100 euro.

Action verkoopt deze set dus voor minder dan de helft van de prijs van andere merken. En qua specificaties doet het apparaat absoluut niet onder voor de concurrentie. Zo beschikt het over een vermogen van 1200 watt, waardoor je heerlijk met maximaal 4 personen van een dinertje kunt genieten.

Verder zijn de modules voorzien van een anti-aanbaklaag en dankzij de IP44-rating is deze grillplaat bestand is tegen vochtigheid en spatten. De opwarmtijd is slechts 20-25 minuten, waardoor je snel geniet van de al dat lekkers. Je scoort ‘m bij Action voor slechts € 39,95.

action-gourmetstel-kerstdagen

action-gourmetstel-kerstdagen

action-gourmetstel-kerstdagen SHOP NU VOOR 39,95

Keukenapparaten van Action

De Action heeft de laatste tijd wel vaker mooie keukenapparatuur in de aanbieding. Zo scoor je deze XXL Airfryer voor voor minder dan 80 euro. Geen zin om zelf te koken? Dan is deze Multicooker van Action misschien wel iets voor jou! Voor degene die het graag retro houden, zijn er deze espressomachine, minioven en broodrooster.