Tech

Deze slimme radiatorknoppen van Action gaan je geld besparen

action gadget knaller slimme radiatorknoppen

Met de torenhoge energieprijzen proberen we met z’n allen de laatste tijd zoveel mogelijk te besparen op gas. Sommige mensen doen zelfs de verwarming helemaal uit. Als je niet zover wilt gaan, heeft Action handige gadgets voor je om het leed te verlichten. Met deze slimme radiatorknoppen kun je namelijk geld besparen.

Action’s slimme radiatorknop

De radiatorknoppen komen in een set van drie en kun je gemakkelijk installeren op je radiatoren zonder allerlei apart gereedschap. Vervolgens kun je via de app de temperatuur van elke kamer individueel instellen. Dit werkt overigens ook als je midden in de supermarkt staat en bent vergeten je verwarming uit of juist aan te doen.

Daarnaast werken de radiatorknoppen ook met Alexa en Google Assistent. Dus als je even geen zin hebt om je telefoon erbij te halen, kun je ook gewoon een voice command gebruiken om de verwarming aan te zetten.

Action slimme radiatorknop SHOP NU VOOR 34,95

Open raam detectie

Hoewel het buiten stervenskoud is, blijft het verstandig om af en toe even te luchten. Niet handig als je verwarming dan nog aanstaat, maar daar hoef je je geen zorgen over te maken.

De knoppen zijn uitgerust met een open raam detectie feature, die bemerkt wanneer de temperatuur in je kamer plotseling daalt. Het systeem zorgt er dan automatisch voor dat er niet verder wordt verwarmt om energie te besparen. De knoppen reageren standaard bij een daling van 5 graden in 5 minuten. Dit kun je uiteraard zelf nog aanpassen in de app.

Action slimme radiatorknop SHOP NU VOOR 34,95

Slimme radiatorknoppen scoren bij Action

Je kunt de slimme radiatorknoppen op het moment bemachtigen bij Action voor 99,95 euro. Een andere manier om je energierekening omlaag te krijgen is te gaan voor een elektrische kachel. Op het moment is elektriciteit toch net wat goedkoper. En ook daar kan Action je mee helpen.

Benieuwd wat je nog meer kunt doen om deze maand geld te besparen? Check dan deze top Lidl, Action en Aldi gadget deals om de winter door te komen.