Tech

Stijlvolle smart luchtbevochtiger van Action helpt tegen droge lucht in huis

Stijlvolle luchtbevochtiger van Action helpt tegen droge lucht in huis

Als we aan de winter denken, dan denken we al snel aan een lekker warm huis. Je denkt niet meteen aan een luchtbevochtiger, terwijl het wel raadzaam is om een dergelijk apparaat in huis te hebben in de winterperiode. Door het stoken in huis wordt de luchtvochtigheid lager. Een te droge lucht is niet goed voor de gezondheid, dus is deze slimme luchtbevochtiger een stijlvolle manier om dit op te lossen.

Verbeter de luchtkwaliteit in huis

Een te laag vochtgehalte in je huis kan leiden tot geïrriteerde luchtwegen en ogen, een droge huid, hoofdpijn en gebarsten lippen veroorzaken. Het is dus belangrijk dat je het vochtgehalte in huis op peil houdt. Dat is met de LSC Smart Connect luchtbevochtiger een makkie, en het ziet er ook nog eens erg stijlvol uit in elke ruimte van het huis. Dit handige apparaat is niet alleen een luchtbevochtiger, maar het heeft meer functies.

Als je deze luchtbevochtiger van Action vult met een paar druppels etherische olie dan creëer je ook een heerlijke geur in huis. Deze oliën zijn overal te koop, en zijn in talloze geuren verkrijgbaar. Kies de geur dat het beste bij jou past. De verdampte olie komt als een rook effect uit het apparaat als je besluit om de LED-verlichting aan te zetten. De geur en het visuele effect zal een rustgevende uitwerking hebben.

 

Smart Luchtbevochtiger Action

SHOP NU VOOR 27,95

Slimme luchtbevochtiger van Action

Deze LSC Smart Connect luchtbevochtiger is simpel in gebruik, en makkelijk bij te vullen door het bovenste kapje van de diffuser te halen. Er past 300 ml van jouw favoriete etherische olie in, dat is genoeg voor een urenlange verdamping. Het handige aan deze luchtbevochtiger is de timer. Als je deze instelt op een bepaalde tijd dan ben je er zeker van dat je na bijvoorbeeld je werk in een heerlijk geurend huis thuiskomt.

De luchtbevochtiger kan uiteraard ook alleen met water worden gebruikt. De timer functies zijn in te stellen op 1 uur, 3 uur, en 6 uur. Dit handige apparaat zorgt ervoor dat de lucht in je huis niet te droog is, en dat is weer goed voor de gezondheid. Deze innovatieve LSC Smart Connect luchtbevochtiger is alleen online verkrijgbaar en wordt binnen 2 tot 4 dagen thuisbezorgd. Je scoort ‘m hier voor slechts € 27,85.

Smart Luchtbevochtiger Action

SHOP NU VOOR 27,95