Tech

Action verkoopt nu een Espressomachine voor belachelijk lage prijs (€69,95)

action-goedkope-espressomachine
(Foto: Action)

Er zijn maar weinig dingen lekkerder dan ’s morgen opstaan en genieten van een heerlijke kop koffie. Helaas zijn de meeste koffiemachines kneiterduur, zeker wanneer het een espressomachine met piston betreft. Gelukkig brengt Action daar nu verandering in, want de discounter verkoopt nu een espressomachine voor de belachelijk lage prijs van € 69,95.

Verse koffie is de beste koffie

Onder de koffiedrinkers verschillen de meningen nogal als het gaat om welke koffie nou het lekkerste is. De één zweert bij filterkoffie uit een ouderwetse machine, de ander drinkt het liefst alleen maar espresso’s. Maar over één ding zijn alle koffiedrinkers het eens: de koffie is het lekkerst als-ie vers gezet is. En Action gaat je daar een handje bij helpen met deze zeer betaalbare koffiezetapparaat.

De espresso is koffie zoals de Italianen het bedoeld hebben. Versgemalen koffiebonen gaan in een piston waar vervolgens onder enorm hoge druk heet water doorheen wordt geperst. Het resultaat: een sterk kopje koffie met dat heerlijke cremalaagje waar espresso om bekend staat. Om thuis zo’n lekkere espresso te zetten heb je espressomachine nodig, maar die zijn vaak behoorlijk aan de prijs. Gelukkig verkoopt de Action nu onderstaande espressomachine voor de zeer aangename prijs van € 69,95.

action goedkope espressomachine 2 SHOP NU VOOR 69,95

Goedkope espressomachine

Zoals we van de Action gewend zijn is deze espressomachine voor een spotprijsje te koop. De Barista Pro Piston Koffiemachine is in de webshop van Action voor slechts € 69,95 te verkrijgen. De espressomachine is van alle gemakken is voorzien en wordt geleverd inclusief melkopschuimer. Het strakke design past moeiteloos in elke keuken en dankzij de handige piston kan je er twee kopjes koffie tegelijkertijd mee zetten.

Hoe werkt het? Heel simpel: je vult de watertank met vers water, vult de piston met je favoriete gemalen koffiebonen en druk het lichtjes aan. Met 1 schepje zet je ongeveer 1 kop koffie. De smaak en sterkte van je koffie kan je dus zelf bepalen door meer of minder filterkoffie toe te voegen. Je zet de piston vast in de machine en met een enkele druk op de knop zet jij een heerlijk bakje koffie. Je moet zelf alleen nog de machine stopzetten wanneer je kopje de gewenste hoeveelheid koffie heeft.

action-goedkope-espressomachine SHOP NU VOOR 69,95

Ook voor cappuccino’s, latte’s en thee

Naast espresso’s zet je met dit apparaat ook eenvoudig een cappuccino of latte. Met het stoompijpje kun je moeiteloos melk opschuimen voor een heerlijk en prachtige laagje opgeschuimde melk. Drink je liever thee? Met het handige stoompijpje kan je ook gewoon heet water tappen. De Barista Pro Piston Koffiemachine warmt dankzij het vermogen van 850 watt in 30 seconden op en heeft een pompdruk van 15 bar. De behuizing van RVS en kunststof is eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken. Je scoort de Barista Pro piston koffiemachine in de Action webshop voor € 69,95.

action-goedkope-espressomachine

action-goedkope-espressomachine

action-goedkope-espressomachine

action-goedkope-espressomachine SHOP NU VOOR 69,95