Action gadget knaller slimme beveiligingscamera
Tech

Action stunt met slimme outdoor beveiligingscamera

Het liefst leven we in een wereld waarin iedereen het beste met elkaar voorheeft en mensen van je kostbare spullen en gadgets afblijven. Zoals je weet dat is helaas niet het geval en soms moet je noodgedwongen wat extra maatregelen treffen om bijvoorbeeld je huis veilig te houden. Deze week helpt Action je daarmee met een uiterst betaalbare outdoor beveiligingscamera.

Slimme outdoor beveiligingscamera

Action’s outdoor beveiligingscamera hoort bij de welbekende LSC Smart Connect collectie van de budget winkel. Het apparaat sluit je eenvoudig aan op je wifi-netwerk, zodat je met de app alles nauwlettend in de gaten kunt houden.

Je kunt zowel live meekijken als achteraf de beelden bekijken. Dankzij de ingebouwde microfoon hoor je meteen ook wat er voor je deur gebeurt. En als je iets verdachts ziet, kun je er ook direct iets van zeggen via de geïntegreerde speaker.

Action slimme beveiligingscamera outdoor SHOP NU VOOR 49,95 EURO

Nachtvisie en bewegingsmelder

Om ook in het donker dubieuze praktijken in de gaten te houden, is het apparaat uitgerust met een infraroodsensor. Deze detecteert ook beweging en hiervan krijg je uiteraard op je telefoon een melding.

Beelden worden opgeslagen op een micro-SD kaartje van maximaal 128 GB of op de server. En als je bang bent dat heel China met je meekijkt, no worries. De gegevens worden gehost op een EU-server, die zich zou houden aan de Europese privacywetgeving. Het enige waar je je “zorgen” over hoeft te maken is het opladen van de batterij.

Action slimme beveiligingscamera SHOP NU VOOR 49,95 EURO

Slimme beveiligingscamera nu scoren bij Action

Als je je wat veiliger wilt voelen wanneer je van huis bent, kun je de slimme beveiligingscamera nu scoren bij Action voor 49,95 euro. Het geheugenkaartje moet je er nog wel los bij kopen. Dat kun je overigens ook bij Action doen. Ze hebben namelijk een Samsung kaartje voor je met 128 GB aan opslagruimte.

Op zoek naar nog meer handige budget deals? Check dan ook deze must-have Lidl, Action en Kruidvat gadgets, die je deze week goedkoop kunt scoren.