Tech

Elektrische tandenborstel van Action 25x goedkoper dan Philips-lookalike

action-elektrische-tandenborstel
(Foto: Action)

Ben je op zoek naar een elektrische tandenborstel die niet alleen je gebit grondig reinigt, maar ook vriendelijk is voor je budget? Dan heeft prijsvechter Action dé oplossing voor je!

Voor slechts € 9,95, ja je leest het goed, nog geen tientje, haal je deze elektrische tandenborstel in huis. Deze gadget laat niet alleen je glimlach, maar ook je portemonnee laat stralen.

Krachtige reiniging voor een frisse adem

Deze slimme tandenborstel laat je gebit binnen no-time schitteren. Met handige timer- en intervalfuncties zorgt deze tandenborstel ervoor dat elk deel van je gebit de aandacht krijgt die het verdient. Geen te korte poetssessies meer dankzij deze handige functionaliteiten.

Niet alleen zorgt deze tandenborstel alles voor een grondige reiniging, maar het biedt ook keuze met 4 poets standen: clean, soften, whiten en massage. Van gevoelig tandvlees tot een stralend witte glimlach, deze tandenborstel heeft voor elk wat wils.

action-elektrische-tandenborstel
(Foto: Action)
SHOP NU VOOR 9,95

Poets jij je tanden al elektrisch?

Elektrisch tandenpoetsen biedt diverse voordelen ten opzichte van het gebruik van een gewone tandenborstel. Allereerst zorgt de elektrische tandenborstel voor een efficiëntere reiniging.

Door de roterende bewegingen van de borstelkop verwijder je tandplak en vuil op een grondigere wijze. Daardoor vermindert de kans op tandbederf en tandvleesproblemen aanzienlijk.

Bovendien heeft de elektrische tandenborstel ingebouwde timers die ervoor zorgen dat je de precies kunt weten dat je de aanbevolen twee minuten poetst, waardoor je een optimale mondhygiëne kunt handhaven.

Deze eigenschappen maken elektrisch poetsen niet alleen effectiever, maar ook gebruiksvriendelijker, wat resulteert in een betere mondgezondheid op de lange termijn.

action elektrische tandenborstel etui
(Foto: Action)
SHOP NU VOOR 9,95

40.000 bewegingen per minuut

Deze tandenborstel trilt met maar liefst 40.000 bewegingen per minuut en biedt 60 minuten gebruiksduur op een enkele oplaadbeurt. Met een snoer van 130 cm ben je niet beperkt in je bewegingsvrijheid tijdens het opladen.

En dat allemaal voor de bijzonder lage prijs van € 9,95. Vergelijkbaar dit eens met een lookalike van Philips, daarvoor ben je al snel tot 25 keer meer kwijt!

De elektrische tandenborstel van Action je alles wat je nodig hebt voor schone tanden en kiezen en een stralende glimlach. En dat voor een fractie van de prijs van een A-merk borstel.

Bestel direct online

Met de combinatie van een chic zwart design en krachtige functies biedt deze elektrische tandenborstel alles wat je nodig hebt, zonder de hoofdprijs te betalen. Let op, deze aanbieding is alleen online verkrijgbaar, dus sla je slag in de Action Webshop voordat het weg is, want op=op!