Action elektrisch droogrek
Tech

Elektrisch droogrek van Action is energiebesparend en je was snel droog

Een wasdroger is een handig apparaat, maar wel eentje die het meeste stroom gebruikt in een huishouden. Er is nu een energiezuinig alternatief om je was te drogen, zonder uren te wachten. We vonden namelijk in de Action webshop  dit handige elektrisch droogrek voor je; het is energiezuinig, effectief en zeer betaalbaar.

Bezuinigen op energie blijft verstandig

We leven in een tijd van prijsstijgingen en de energierekening is één van de meest besproken onderwerpen. De energieprijzen dalen gelukkig weer, maar bezuinigen op energie blijft verstandig. We noemden al de wasdroger, die verbruikt vrij veel stroom. Gelukkig is er nu een alternatief.

In de Action Webshop vind je nu namelijk een handig elektrisch droogrek. Het lijkt op een gewoon droogrek, maar let op, er zit een snoer met stekker aan. Steek de stekker in het stopcontact, dan warmt het rek op en is jouw wasgoed in no time droog.

Action elektrisch droogrek SHOP NU VOOR 49,95

Action elektrisch droogrek eigenschappen

We zetten  de belangrijkste eigenschappen van het elektrische droogrek voor je op een rij:

  • Handig én energiezuinig alternatief voor de droger.
  • Afmetingen uitgeklapt: 147 x 54 x 94 cm (lxbxh).
  • Afmetingen ingeklapt: 113 x 54 x 5,4 cm (lxbxh).
  • Binnen 5 minuten zijn de buizen opgewarmd.
  • Opvouwbaar en gemakkelijk op te bergen.
  • Verrassend scherpe prijs van 49,95 euro.
  • Alleen online verkrijgbaar.
  • Snoerlengte 1,4 meter.
  • Gewicht 2,8 kilo.

Action elektrisch droogrek SHOP NU VOOR 49,95

Droogrek warmt in circa 5 minuten op

Het elektrische droogrek werkt super simpel. Je hangt je was eraan – kan ook na het opwarmen natuurlijk – je steekt de stekker in het stopcontact en zet het apparaat aan. De buizen in het rek warmen op en halen binnen 5 minuten een temperatuur tussen de 45 en 55 graden.

Je hebt aan het rek maar liefst 12 meter ophangruimte. Dat is lekker veel plek om een volledige was op te hangen. Het rek is makkelijk opvouwbaar; dus ben je klaar en vouw je het op, dan neemt weinig plaats in. En dat allemaal voor maar 49,95 euro.

Action elektrisch droogrek SHOP NU VOOR 49,95

Nog meer besparen met Action

Zoek je nog meer handige artikelen van Action, check dan ons wekelijkse overzicht van Action en Lidl deals! Zoek je een nieuwe elektrische fiets, dan mag je ons overzicht van Lidl e-bike aanbiedingen zeker niet missen.