Tech

Action geeft je met deze gadget een energieboost in de winter

action-daglichtlamp
(Foto: Action)

Kun jij wel wat extra energie gebruiken tijdens de donkere en koude herfst- en wintermaanden? Action komt nu met een praktische oplossing voor dit probleem: de daglichtlamp van Silvergear. Deze lamp bootst het daglicht na met helder licht, waardoor je hetzelfde fijne gevoel genereert als op een zonnige zomerdag. En het mooie is, deze aanbieding kost je maar 29,95!

Energieboost voor de donkere dagen

Aan het eind van de maand gaat de klok één uur terug en wordt het extra vroeg donker. Word jij somber en voel je een gebrek aan energie in deze koude, donkere periode? Je bent lang niet de enige. Een winterdip of zelfs een winterdepressie komt veel voor. Maar gelukkig is er wel wat aan te doen: namelijk met lichttherapie.

Met deze daglichtlamp kun je verschillende positieve veranderingen ervaren. Het licht kan je humeur verbeteren, wat zorgt voor meer energie. Dat kan een positieve invloed hebben op de kwaliteit van je slaap, waardoor je ’s ochtends meer uitgerust bent. Dit heeft weer invloed op je humeur en energieniveau. Een eenvoudige manier om je stemming te verbeteren in de wintermaanden.

action-daglichtlamp SHOP NU VOOR 29,95

Hoe werkt de daglichtlamp van Action?

De lichttherapie lamp werkt heel simpel. Je kunt van je herfst/winterdip afkomen door dagelijks slechts 30 minuten voor deze lamp te zitten. Zet de lamp bijvoorbeeld aan terwijl je ontbijt bijvoorbeeld. Hierdoor krijgt je lichaam een seintje dat het wakker moet worden. Dit zorgt ervoor dat je lichaam stoffen aanmaakt die je meer alert laten voelen.

De daglichttherapie lamp heeft drie intensiteitsniveaus: 30%, 60%, en 100%. Verder kun je ook een timer instellen op de lamp, zodat je de belichting kunt aanpassen aan je eigen behoeften. Denk wel aan het advies van Action: de daglichtlamp niet voor het slapen gaan gebruiken.

Specificaties van de daglichtlamp

De lamp is wit van kleur en gemaakt van kunststof. Met afmetingen van 23,5 x 14,7 x 1,6 cm (hoogte x breedte x diepte) is de lamp compact en gemakkelijk te plaatsen. Hij weegt slechts 653 gram en wordt gevoed via netspanning met behulp van een bijgeleverde adapter.

Nog meer over de techniek van de lamp: de daglichtlamp is uitgerust met 72 LED’s van het type 2835, elk met een vermogen van 0,2 watt. Dit zorgt voor een indrukwekkende lichtsterkte van 10.000 lux, met een tolerantie van ± 10%. De lichtstroom bedraagt 800 lumen, ook met een tolerantie van ± 10%. Het licht dat de lamp produceert, is wit van kleur, en de kleurtemperatuur varieert tussen 6.000 en 65.000 Kelvin.

Compact, verstelbaar en compleet

De daglichtlamp is niet alleen compact maar ook verstelbaar, heeft een ingebouwde timer om de duur van je lichttherapie te regelen. De gelijkmatige lichtverdeling zorgt voor een comfortabele en effectieve ervaring. Bovendien heeft de lamp een handige automatische uitschakel-functie en wordt geleverd met een snoer van 1 meter lang. Profiteer van deze aanbieding bij Action en breng wat extra zonneschijn in donkere, koude tijden met de daglichtlamp van Silvergear.

Let op, deze gadget is echt alléén online verkrijgbaar. Bij aankoop van de daglichtlamp ontvang je een complete set, inclusief 1 daglichtlamp, 1 adapter en 1 handleiding. Bestel jouw eigen daglichtlamp simpel en snel: klik op de blauwe button hieronder en je gaat direct naar de bestelpagina in de Action Webshop. action-daglichtlamp

SHOP NU VOOR 29,95