Food & Drinks

Action laat je marshmallows roosteren in pure Belgische chocolade

action-chocolade-marshmallows
(Foto: Unsplash)

Heb je ooit rond een knapperend kampvuur gezeten met je vrienden terwijl jullie marshmallows aan het roosteren waren? Dit gebruik ontstond in Amerika en is inmiddels ook razend populair in Europa. Gegarandeerd een leuk onderdeel voor een geweldige avond met je vrienden. We hebben iets nieuws ontdekt: de heerlijke chocolade marshmallows van Action.

Marshmallows met chocola roosteren

Prijsvechter Action heeft een nieuw product gelanceerd dat jouw zomeravonden wel eens een verrassende wending kan geven. Het is een soort barbecue setje waarin chocolade en marshmallows samenkomen. Je kunt de chocolade laten smelten en je marshmallow erin dippen. Zoals je waarschijnlijk al kunt voorstellen, smaakt dit overheerlijk.

Deze innovatieve lekkernij is verkrijgbaar in de vorm van een wegwerpverpakking die bestaat uit een bakje met twee vakjes. Dat is superhandig, want als jij en je vrienden vol zitten, kun je het eenvoudig in een keer opruimen zonder een rommeltje achter te laten. Een ander voordeel is dat je dit pakketje – of meerdere natuurlijk –  gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Een ontspannen avondje op het strand met chocolade marshmallows is dus bijvoorbeeld goed te doen.

action chococolade marshmallows - doos

Action chocolade marshmallows niet online te koop

Helaas is dit kersverse product niet bij Action online te bestellen, maar je kunt het wel scoren bij de filialen van dit supermarkt concern in jouw buurt. En we hebben nog meer goed nieuws: het is ook nog eens spotgoedkoop. Voor slechts €2,19 kun jij genieten van overheerlijke chocolade marshmallows.

Chocola met het Fairtrade keurmerk

De chocolade marshmallows zijn gemaakt met pure Belgische chocolade. Het product is voorzien van het Fairtrade keurmerk. Cacaoboeren die aangesloten zijn bij Fairtrade krijgen een eerlijke basisprijs en een premie. Het Fairtrade systeem zorgt ervoor dat het leven van de boeren en hun gezinnen op veel vlakken enorm verbetert.

action chococolade marshmallows - doos

Enkele specificaties van de chocolade marshmallows

  • Bewaaradvies: Koel bewaren
  • Eiwitten: 5,8 g.
  • Energie: 542 kcal.
  • Koolhydraten: 44 g.
  • Vetten: 36 g, waarvan suikers: 41 g, waarvan verzadigd: 22 g.

Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe smaaksensatie voor je zomerse avonden, probeer dan zeker de chocolade marshmallows van Action. Je zult er geen spijt van krijgen. Haal ze bij de Action bij jou in de buurt en geniet van deze traktatie.