Tech

Buitendouche van Action is opfrissen met gevoel van vrijheid

Action buitendouche

Op warme dagen kun je lekker van de zon genieten in je eigen tuin. Hoe prettig is het dan als je jezelf af en toe buiten op kunt frissen. Een buitendouche is dan een perfect idee; het geeft een gevoel van luxe, maar is ook gewoon erg praktisch. De Action Webshop biedt nu een buitendouche voor maar 99,95 euro; een luxe resort gevoel in je achtertuin creëren was zelden zo voordelig.

Lekker afkoelen op warme dagen

Wil je jezelf even lekker op kunnen frissen in je eigen tuin op warme dagen? Daarvoor is de  buitendouche uit de Action Webshop een perfect apparaat. Je zet het eenvoudig in elkaar: kies eerst een plek met een stevige, vlakke ondergrond van steen of beton. Sluit de buitendouche dan vervolgens simpel en snel aan op je tuinslang. Binnen 2 tot 4 minuten is de douche gevuld. Daarna kun je een heerlijk verfrissende douche nemen in je eigen tuin.

Heb je toch liever wat warmer water? Dat kan ook, dat is een kwestie van iets langer wachten. Het water warmt namelijk vanzelf op door de zon. Zo heb je met de buitendouche geen extra energiekosten. Het is daarom wel belangrijk dat je de douche op een zonnig plekje installeert.

Action buitendouche SHOP NU VOOR 99,95

De eigenschappen van de buitendouche

De buitendouche heeft als extraatje een apart kraantje. Daarmee kun je bijvoorbeeld emmers of een gieter vullen. Naast alle praktische voordelen is het ook gewoon een plaatje om te zien. Door het moderne design geeft het een stijlvolle upgrade aan je tuin. Laten we de specificaties eens op een rij zetten:

  • Inhoud: 18 liter
  • Hoogte: 209 cm
  • Met extra kraantje
  • Alleen online verkrijgbaar
  • Inclusief montagemateriaal en handleiding

Verfrissend, praktisch, en een vleugje luxe

Kortom, een buitendouche biedt het beste van beide werelden: een verkwikkende en verfrissende ervaring buiten, gecombineerd met praktische voordelen en een vleugje luxe. Dus bestel direct jouw eigen exemplaar, installeer de buitendouche en geniet van het buitenleven op zijn best.

Bestel eenvoudig en snel jouw eigen buitendouche

Bestel eenvoudig en snel door op de blauwe knop onder de afbeelding van de buitendouche te klikken.

Action buitendouche SHOP NU VOOR 99,95

Let op, de buitendouche is alleen in de Action Webshop verkrijgbaar, dus niet in de filialen. Nog meer leuke en voordelige deals vind je bij ons wekelijks, klik hier voor het Webshop deals overzicht van deze week.