action-bol-com-lidl-deals-week-18-2023
Tech

De 6 scherpste webshop deals van Action, Bol.com en Lidl

Zoals je van ons gewend bent, bieden we je ook deze week weer een overzicht van de beste online deals.  Het overzicht is samengesteld uit kwaliteitsartikelen met een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Check snel onze deals van deze week, uit de Action, Bol.com en Lidl Webshops.

1. Kweekkas

Wilde jij altijd al je eigen fruit en groente telen? Dan is dit je kans. In de Action Webshop is nu een kweekkas verkrijgbaar voor maar 29,95 euro. Het mooie is dat je er veel in kwijt kunt, maar dat de kas toch weinig ruimte inneemt. Of je nu beginner of gevorderd tuinder bent, deze kweekkas van duurzaam PVC biedt veel opties.

Action Bol com Lidl deals week 18 2023 SHOP NU VOOR 29,95

2. Honeywell aircooler

Bereid je erop voor dat er de komende dagen weer warme dagen en nachten aankomen. Verfris je woon- of slaapkamer met de stille en efficiënte Honeywell aircooler. Je vult het water reservoir – er kan 10 liter in! – en daarmee verkoelt het apparaat de lucht tot wel 8 graden koeler dan wanneer je een ventilator gebruikt. Zet het apparaat neer waar je wilt, het is namelijk zeer makkelijk verplaatsbaar door de wieltjes eronder.

Action Bol com Lidl deals week 18 2023 SHOP NU VOOR 79,95

3. Opblaasbare supboard

Wat is er nu fijner als het warm weer is, dan lekker op het water bezig zijn? Leef je uit met dit opblaasbare supboard. Je kunt erop staan of zitten, mee peddelen of kajakken. Heb je jezelf genoeg vermaakt? Laat het supboard leeglopen, vouw ‘m op en het neemt nauwelijks ruimte in. Meegeleverde accessoires zijn o.a. een rugzak, handpomp en verstelbare peddel.

Action Bol com Lidl deals week 18 2023 SHOP NU VOOR 199

4. Zündapp E-bike trekking Z810

De Lidl Webshop staat onder andere bekend om de scherpe e-bike deals. Zoals de Zündapp E-bike trekking Z810; deze elektrische fiets is door de ANWB beoordeeld als GOED en werd de budget keuze van 2023 genoemd! De wielmaat is 28 inch en de fiets is in een dames- en herenmodel verkrijgbaar. De krachtige achterwielmotor zorgt voor een uitstekende ondersteuning en kilometers gezond fietsplezier.

Action Bol com Lidl deals week 18 2023 SHOP NU VOOR 1499

5. Zündapp E-bike trekking Z80S

Nog een topper uit het Lidl Webshop e-bike assortiment is de Zündapp e-bike trekking Z80S. Hiermee duikt Lidl onder de magische duizend euro grens; de fiets kost namelijk 999 euro. Geen geld voor een e-bike van een degelijk Duits merk. De e-bike is voorzien van V-brakes; dit remsysteem staat bekend als nauwkeurig en onderhoudsvriendelijk.

Action Bol com Lidl deals week 18 2023 SHOP NU VOOR 999

6. 3-in-1 draadloze oplader

Vind jij het ook zo irritant wanneer er overal in huis of op je werkplek apparaten aan kabels hangen op te laden? Dat hoeft nu niet meer, met de 3-in-1 draadloze oplader die je bij Bol.com kunt kopen. Het apparaat werkt draadloos, ziet er stijlvol uit en je kunt er meerdere apparaten tegelijk mee opladen. Geschikt voor all smartphones, watches, airpods en nog veel meer, als ze maar draadloos oplaadbaar zijn.

Action Bol com Lidl deals week 18 2023 SHOP NU VOOR 29,99