action-bol-com-lidl-deals-week-15-2023
Tech

Action, Bol.com en Lidl deals voor een altijd zonnige lente

Zoals je van ons wekelijks gewend bent geven we je ook vandaag weer een overzicht van de beste Action, Bol.com en Lidl Webshop deals. Met dit keer extra aandacht voor het mooie lenteweer dat in aantocht is. Je bent helemaal klaar voor het binnen- én buitenleven met de 7 scherpe deals van deze week.

1. Silvercrest broodbakmachine

Zelf brood bakken gaat makkelijk en snel met de Silvercrest broodbakmachine uit de Lidl Webshop. Het apparaat biedt 16 verschillende programma’s. Bak je brood zo bruin als je zelf wil met de 3 instelbare bruining niveaus. Voor wit, bruin, volkoren, zoet en nog meer soorten brood.

Action Bol Lidl deals week 15 2023 SHOP NU VOOR 39,99

2. Grillmeister houtskool BBQ

Zie het al voor je? Een blauwe hemel, zon en lekker barbecueën in je achtertuin? Lidl bewijst dat een houtskool barbecue niet duur hoeft te zijn. Voor 129 euro ben jij eigenaar van de Grillmeister houtskool barbecue Toronto. Het apparaat is eenvoudig in gebruik, dus voor je het weet geniet van de heerlijkste barbecuegerechten.

Action Bol Lidl deals week 15 2023 - Houtskool barbeque SHOP NU VOOR 129

3. Parkside elektrische grasmaaier

Het is weer de tijd van het jaar om je gazon bij te houden. Dat kan uitstekende met de voordelige elektrische grasmaaier van het merk Parkside uit de Lildl Webshop. Voor de vriendenprijs van 69,99 koop je wendbare, veilige en robuuste grasmaaier, waarmee je jouw gazon tiptop in orde maakt.

Action Bol Lidl deals week 15 2023 - SHOP NU VOOR 69,99

4. Opblaasbaar bodyboard

Met het opblaasbare bodyboard uit de Action Webshop ben je helemaal klaar voor een perfect stranddagje. Surf op de golven of peddel ermee door het water. Let op, er zit geen pomp bij, maar wel een ventieladapter. Aan het board zit een leash met klittenband dat je om je pols kunt doen. Je krijgt er ook nog eens gratis een reparatieset bij.

Action Bol Lidl deals week 15 2023 SHOP NU VOOR 69,95

5. Hangmat met frame

Er zijn maar weinig dingen zo ontspannen als bij mooi weer in een hangmat liggen. De fraaie, olijfgroene hangmat uit de Action Webshop komt met een stalen frame, zodat je veilig in je eigen achtertuin of waar je de hangmat ook neerzet kunt genieten. Maximaal draagvermogen:100 kilo. Het frame is eenvoudig en snel in elkaar te zetten en ook weer uit elkaar te halen.

Action Bol Lidl deals week 15 2023 SHOP NU VOOR 49,95

6. Premium Zitzak

Ontspannen lezen, je favoriete tv-serie kijken en nog veel meer doe je op de Sugarpufy Premium zitzak. De zitzak zit heerlijk en is verkrijgbaar in maar liefst 12 kleuren. De kleur die perfect bij jouw interieur past, zit er vast bij. Er zit een handvat aan om de zitzak makkelijk te verplaatsen.

Action Bol Lidl deals week 15 2023 SHOP NU VOOR 69,95

7. Greengrounds verticale tuin

Een kale muur in je tuin? Je hele tuin frist op met een verticale tuin. Hang de verticale tuin eenvoudig op aan een muur en vul de 36 zakken met de planten die jij mooi vindt. Zo ontstaat er een groene oase in je tuin die er prachtig uitziet. Geschikt voor planten, bloemen en kruiden.

Action Bol Lidl deals week 15 2023 SHOP NU VOOR 49,90