action-bierpongtafel
Tech

Test je skills met de gloednieuwe bierpongtafel van Action

Voor de liefhebbers van feestjes en gezelligheid is er nu een must-have item dat de avond naar een hoger niveau tilt. Maak kennis met de bierpongtafel van Action! Als jij hem in huis haalt, kan je stiekem thuis oefenen en je vrienden versteld zetten met jouw bier pong skills als je het opneemt tegen je vrienden.

Hoe speel je bierpong?

Het doel van bierpong is simpel: gooi het pingpongballetje in de beker van je tegenstander. Raak? Dan moet je tegenstander de inhoud van de beker leegdrinken. Mis? Dan gaat de beurt naar de tegenpartij. Het eerste team dat erin slaagt om alle bekers van de tegenstander te raken, wordt uitgeroepen tot de glorieuze winnaar.

De bier pong tafel van Action maakt het spel niet alleen leuk, maar ook super gemakkelijk. De tafel heeft handgrepen, waardoor je hem moeiteloos kunt dragen en verplaatsen. Dankzij de snelle en eenvoudige installatie ben je binnen enkele minuten klaar om te spelen. Plaats de bekers op de tafel, verdeel je teams aan de tegenovergestelde kanten van de tafel en gooien maar!

goedkope beerpongtafel kopen SHOP NU VOOR 49,95

De bierpongtafel van Action

Met drie verschillende hoogtes om uit te kiezen, is de bier pong tafel van Action geschikt voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde bier pong kampioen, deze tafel past zich aan jouw behoeften aan. Het lichtgewicht en inklapbaar ontwerp maken het gemakkelijk om de tafel overal mee naartoe te nemen, zodat het feest altijd binnen handbereik is.

Wanneer het feest voorbij is, is het tijd om op te ruimen. Geen zorgen, want deze bier pong tafel van kan worden ingeklapt tot een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeslagen in een hoek van de kamer of in de kofferbak van de auto. Zo blijft je huis opgeruimd en kun je op elk gewenst moment weer genieten van een potje bier pong. En zeg nou eerlijk, voor 50 euro kan het eigenlijk geen miskoop zijn.

bierpongtafel action SHOP NU VOOR 49,95