Tech

Action biedt elektrisch deken aan voor mooi prijsje

action-elektrisch-onderdeken
(Foto: Action)

Sinds deze week lijkt onze slaapkamer op een iglo als we ons bed op gaan zoeken voor onze nachtrust. Het ijslaagje ligt nog net niet over je dekbed, en dan vallen de temperaturen op dit moment nog mee. Wacht maar tot het straks weer tot het vriespunt daalt. Action heeft dé oplossing, zodat je niet meer hoeft te rillen in je ijsklomp: een elektrisch onderdeken dat je bed heerlijk voorverwarmt zodat je direct in een warm bed stapt.

Action-apparaat zorgt voor warmte en gezelligheid

De grootste tijd van je leven breng je door in bed. Daarnaast herstelt je lichaam ook nog eens het beste in bed van een zware werkdag of van het sporten. Waarom zou je hier dan in bezuinigen en je lichaam niet alles geven om maximaal te herstellen. Gooi het eens over een andere boeg en trakteer je lichaam op een cadeau. Na een dag hard werken wil je lichaam ontspannen in bed, en wil het niet nog heel hard moeten werken om het maar enigszins warm te krijgen.

Zorg dat je bed is voorzien van een elektrische deken, zodat je lichaam direct bij de eerste aanraking met het bed, direct kan ontspannen. Het elektrische onderdeken van het merk Carmen is geschikt voor twee personen en zorgt voor een comfortabele en warme nachtrust. Het deken verwarmt je bed en zorgt ervoor dat je snel in slaap valt, zelfs tijdens de koudste nachten. Dankzij de drie warmtestanden, die je kunt instellen met de twee schakelaars, kun je zelf je ideale temperatuur kiezen voor een goede nachtrust.

action-elektrisch-onderdeken SHOP NU VOOR 29,95

Hoogwaardig materiaal

Een groot voordeel van het elektrische onderdeken van Action is dat het automatisch uitschakelt na 180 minuten. Zo kun je met een gerust hart in slaap vallen en hoef je je geen zorgen te maken dat het deken de hele nacht aan blijft staan. Bovendien is het deken voorzien van elastieken, zodat het goed om je matras heen blijft zitten. De vijf lagen stof van het deken zorgen voor maximaal comfort en de aansluiting is eenvoudig los te koppelen, zodat je het deken gemakkelijk in de wasmachine kunt doen en kunt wassen op maximaal 30 °C.

Het materiaal van het deken is polyester vlies, wat zorgt voor een zachte en comfortabele ondergrond. Bovendien is het deken energiezuinig en veilig in gebruik. Let op, want dit elektrische deken is niet in een fysieke winkel aan te schaffen. Ga naar de online webshop van Action en haal deze gadget voor €29,95 in huis, zodat je deze winter geen last meer hebt van een koud bed en kunt genieten van een heerlijke, warme nachtrust.

action-elektrisch-onderdeken SHOP NU VOOR 29,95