Tech

De 7 beste producten bij Action onder de 10 euro

action-beste-producten-minder-10-euro
(Foto: Action)

Bij de naam Action denk je al snel aan twee dingen: Als eerste natuurlijk aan de lage prijzen, maar een goede tweede is de enorme breedheid van assortiment. Van auto-attributen tot huisdier gerei en van USB-kabels tot aan eten en drinken. Zoveel keuze is natuurlijk mooi, maar het kan je ook veel tijd kosten en tot keuzestress leiden. We helpen je graag op weg met het vinden van de producten met de beste prijs-prestatieverhouding. We zetten 7 toppers onder de 10 euro uit het gigantische Action aanbod voor je op een rij.

Waarom is Action eigenlijk zo goedkoop?

Maar eerst: hoe doet Action dat toch, de prijzen zo laag houden? Voornamelijk door zuinigheid: alle winkels kennen een zo eenvoudig mogelijke indeling. Ook kiest Action er bewust voor om zich niet op dure A-locaties te vestigen. De producten komen vaak uit lagelonenlanden met goedkope productiemethodes. Maar naar eigen zeggen wel altijd op een volledig ethische manier.

Action is zuinig met advertentiekosten: alleen folders en advertenties in huis-aan-huis-bladen. Ook het management wordt aangespoord zuinig te zijn en mag bijvoorbeeld op een zakenreis niet meer dan tachtig euro per hotelnacht uitgeven. Daar komt nog bij dat Action vaak inkoopkorting krijgt, door de enorm grote hoeveelheden die ze inkopen.

7. Herenparfums voor een fractie van de prijs van het origineel

Voordeelketen Action biedt verschillende heren parfum dupes. Het woord dupe is afgeleid van duplicate, in het Nederlands duplicaat. Het voordeel van dupes is dat vrijwel niemand het verschil merkt met het origineel en dat jij aantrekkelijk en lekker ruikt voor een paar euro. Dat terwijl je vaak honderd of meer euro voor topmerken betaald.

De duurste herengeur kost je bij de Action slechts € 1,95. Je hebt dan bijvoorbeeld een kopie van One Million van Paco Rabanne, Hugo Boss of Bleu van Chanel. Tuurlijk, het merk staat er dan wel niet op, maar dat weet dan alleen jij. Als je het draagt met zelfvertrouwen zal niemand merken dat je nog geen 2 euro voor je parfum hebt betaald.

action beste producten minder 10 euro dupe

6. AirPods alternatief voor 1% van de prijs van het origineel

De normale prijs van AirPods Max ligt momenteel rond de € 600,-. Een flinke prijs en een goede reden voor Action om te stunten met een geweldig alternatief voor slechts € 6,-. Dat is dus letterlijk honderd keer goedkoper dan het originele product! Met de kwaliteit lijkt het goed te zitten, gezien de vele enthousiaste reacties op social media zoals TikTok.

action-beste-producten-minder-10-euro

5. Bluetooth speaker voor een bizar lage prijs

Geen zin in een koptelefoon, maar wil je favoriete muziek overal mee naartoe te nemen? Action heeft een draagbare Pulsar Fabric Pocket Bluetooth Speaker (met een vermogen van 5 watt) voor je te koop. Met een prijs van slechts €4.99, is dit een bizar laaggeprijsde deal. Met zijn compacte formaat past deze pocket speaker gemakkelijk in je tas, zak of aan je rugtas. Dankzij het handige lusje kun je het apparaatje veilig vastmaken aan je tas en overal mee naartoe nemen.

action-beste-producten-minder-10-euro

4. Lekker op de bank met een fleece plaid van nog geen 3 euro

We gaan richting herfst en wil je niet meteen bij de eerste kou de thermostaat aanzetten, dan is een fleece plaid een lekker en goedkoop alternatief. Het voelt heerlijk warm en behaaglijk onder je fleecedekentje en je bespaart ook nog eens stookkosten. De plaid is verkrijgbaar in zwart, wit, grijs en taupe en maakt onderdeel uit van de Weekactie van deze week (20 t/m 26 september) en kost in deze actieperiode maar € 2,62.

action-beste-producten-minder-10-euro

3. Hoofdkussen van hotelkwaliteit

Een goed hoofdkussen is erg belangrijk voor je slaapkwaliteit. Goed om te weten dat je daar geen honderden euro’s voor hoeft te betalen, maar slecht € 9,95! In de Weekactie van Action van deze week zit namelijk een luxe hotelkwaliteit hoofdkussen van 100% katoen. Extra dik, superzacht en het voldoet ook nog eens aan de duurzame eisen van het Better Cotton Initiative (BCI).

action-beste-producten-minder-10-euro

2. Antibacterieel kussen (Webshop)

Koop je liever online? Geen probleem bij Action, want ook de webshop biedt veel voordeel. Zoals een antibacterieel, hypoallergeen kussen. Het kussen kost € 9,95 is behandeld met een innovatieve stof die de ontwikkeling van bacteriën remt. Naast hygiëne biedt het kussen ook een hoog niveau van comfort en ondersteuning. Let op, dit product is echt alleen online verkrijgbaar in de Action Webshop dus niet in de filialen.

action-beste-producten-minder-10-euro SHOP NU VOOR 9,95

1. Slimmer wonen met de Smart Connect stekker (Webshop)

Wil jij niet-slimme lampen en andere ‘domme’ apparaten smart maken? Dat kan met de LSC Smart Connect stekker. Gebruik je deze stekker voor bijvoorbeeld je verlichting of ventilator dan kun je ze bedienen met je smartphone via de bijbehorende app. Let op, minimale afname is drie stuks. Maar dat is goed te doen door de lage stukprijs van € 7,95.

action-beste-producten-minder-10-euro SHOP NU VOOR 7,95