Tech

Met dit Action-apparaat creëer je een betaalbare thuisbioscoop

action-beamer-projector
(Foto: Freepik)

Iedereen heeft de ultieme droom om dit ooit eens in je huis te hebben, een thuisbioscoop. Het is gemakkelijker en goedkoper te realiseren dan je denkt. Action helpt je een flink stuk op weg met een LED-projector.

Of je nu een fervent filmliefhebber bent, een bingewatcher van series of gewoon samen met vrienden voetbalwedstrijden op groot scherm wilt beleven, deze beamer maakt al je dromen waar.

Goed beeld voor een betaalbare prijs

Geen dure bioscoopkaartjes meer, maar transformeer je eigen woonkamer tot je eigen thuisbioscoop. De LED-projector van Nor-Tec levert je een hartstikke goede resolutie van 1280 bij 720.

Beleef een Netflix– of Videoland-avond op een compleet nieuw niveau terwijl de projector beelden tot wel 3,30 meter diagonaal op je muur tovert. Hierdoor krijg je een thuisbioscoop ervaring voor een hele betaalbare prijs.

action-beamer-projector
(Foto: Action)
SHOP NU VOOR 99,00

Thuisbioscoop in een handomdraai

Voor optimaal beeld kun je de projector van 1,20 meter afstand tot en met wel 4,45 meter afstand plaatsen. Op deze laatste en dus verste afstand creëer je het meer dan 3 meter grote projector beeld.

De beamer wordt geleverd met handige accessoires, waaronder een afstandsbediening, stroomkabel, AV-signaalkabel en een HDMI-kabel van 1,5 m. Bovendien is hij uitgerust met een ingebouwde speaker van 5 watt voor een meeslepend geluid.

Gebaseerd op geavanceerde LED-technologie, heeft deze beamer een indrukwekkende levensduur van 30.000 uur. Dat betekent dat je jarenlang kunt streamen in je eigen thuisbioscoop zonder je zorgen te maken over vervanging.

action-beamer-projector
(Foto: Action)
SHOP NU VOOR 99,00

Handige tips voor de beste thuisbioscoop

Voor de optimale kijkervaring zijn hier een paar handige tips: zorg voor een gladde en lichte muur of investeer in een groot scherm. Creëer daarnaast een donkere omgeving voor de beste beeldkwaliteit.

Om de film of serie nog beter uit de verf te laten komen kun je een externe geluidsspeaker aansluiten voor bioscoopgeluid, en zorg ervoor dat de projector stevig en recht staat.

Deze fantastische thuisbioscoopervaring is exclusief online verkrijgbaar bij Action.