Tech

Action stunt met handige barbecue-vuurkorf voor een spotprijsje

Action verkoopt handige barbecue vuurkorf voor een spotprijsje

De dagen worden langer, de zon laat zich vaker zien, dus gaan we massaal de tuin in voor het buitenleven. Action weet dat we massaal gaan barbecueën, en speelt hier handig op in door een multifunctionele barbecue-vuurkorf op de markt te brengen. De retailgigant combineert het culinaire met het aangename, want met deze 2-in-1 vuurkorf is gezelligheid tot in de late uurtjes gegarandeerd.

Vuurkorf en barbecue in één

Action heeft vaker kwalitatief goede barbecues in de aanbieding, zoals de Kamado barbecue. In dit geval staat er een goede deal op de website die alleen online is te bestellen; de Buccan barbecue-vuurkorf. Op de site van Action staat te lezen dat dit juweeltje van staal ook wel “The Bin” wordt genoemd. Als er heerlijk is gegeten, dan is het uiteraard goud als je samen met je bezoek kunt nagenieten rondom een knapperend haardvuurtje.

Deze barbecue-vuurkorf is geniaal in zijn eenvoud. Door de vorm is “The Bin” ideaal om een fikkie in te stoken, maar hij is door het meegeleverde rooster binnen een handomdraai omgetoverd in een barbecue. Deze barbecue-vuurkorf staat op vier stevige poten, zodat hij geschikt is voor elk oppervlak. Je kunt hem in de tuin zetten, maar hij kan bijvoorbeeld ook mee worden genomen naar het strand. Door de gaatjes in de platen wordt het vuur mooi aangewakkerd.

barbecue deal action SHOP NU VOOR 39,95

Barbecue-vuurkorf van Action

Deze barbecue-vuurkorf is 50 x 50 x 50, en weegt slechts 8,7 kilo. Je kunt hem dus mooi meenemen voor de ultieme gezelligheid aan het water. Als je van plan bent om daarna op locatie te blijven slapen, dan heeft Action ook een spotgoedkope VW Bus tent in het assortiment. De retailgigant is van alle markten thuis, en heeft door zijn succesformule een astronomische bedrijfswaarde.

Met deze barbecue-vuurkorf heeft Action weer een primeur in handen, die wederom zeer laag geprijsd is. Door de stalen platen is “The Bin” zeer duurzaam en makkelijk schoon te maken. Deze handige barbecue is alleen online te verkrijgen, je kunt hem dus niet in de fysieke winkels kopen. Als je hem nu bestelt, dan heb je hem binnen een paar dagen in huis, en kun je daarna genieten van een avond vol culinaire gezelligheid.

Action vuurkorf-barbecue deal SHOP NU VOOR 39,95