Tech

Action heeft de oplossing (€49,95) voor mensen die niet met planten om kunnen gaan

action-bananenplant-kunstplant
(Foto: Action)

Misschien wel het moeilijkste in het huishouden is het in leven houden van planten. De ene keer krijgt het teveel water, de andere keer te weinig. Vervolgens staat de plant teveel in de zon en de andere keer weer te weinig. Dat is de reden dat die groene rakkers in de kamer altijd zo snel dor zijn en de prullenbak in kunnen. Ben of ken jij zo iemand? Action heeft de perfecte oplossing voor dit groene dilemma: de levensechte kunststof bananenplant.

Kunststof bananenplant, dé oplossing voor wie geen groene vingers heeft

Wil jij ook graag een groen tintje in je huis, maar lijkt elke plant bij jou een vroegtijdige dood te sterven? Geen zorgen, je bent niet de enige. Het onderhouden van planten kan voor veel mensen een ware uitdaging zijn. Maar hier komt de redding: prijsvechter Action heeft dé oplossing voor slechts €49,95.

Deze prachtige kunstplant, met een indrukwekkende hoogte van maar liefst 180 cm en een diameter van ongeveer 100 cm, voegt een vleugje tropische sfeer toe aan je woonkamer, slaapkamer, kantoor of hal. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over water geven, plantenvoeding of de juiste hoeveelheid licht, want deze plant heeft geen onderhoud nodig.
ction-bananenplant-kunstplant

SHOP NU VOOR 49,95

Koop nu jouw eigen groene vriend voor slechts €49,95 bij Action

Maak een einde aan het planten leed in jouw huis en haal deze prachtige, onderhoudsvrije bananenplant in huis. Voor €49,95 kun je genieten van groen zonder de kopzorgen. Bestel hem nu bij Action en verbaas familie, vrienden en andere bezoekers. Bijna 50 euro voor een plant die bijna niet te onderscheiden is van echt, is dat een perfecte deal.

Let op, deze fantastische plant is alleen online verkrijgbaar. Bestel vandaag nog, via de button hieronder en geef je huis een frisse, tropische uitstraling met de bananenplant van Action.

Net echt maar veel makkelijker in onderhoud

Wat deze kunstmatige bananenplant echt speciaal maakt, is het realisme. De groene kleurvariaties in de bladeren geven de plant een levensechte uitstraling. En als kers op de taart kun je de bladeren zelf vormgeven zoals jij dat wilt. Zo kun je deze schoonheid in een stijlvolle sierpot zetten en je gasten uitdagen of ze het verschil zien tussen deze kunstmatige plant en een echte.

Geen water geven, geen zorgen over voldoende licht, en geen stress over bruine bladeren. Deze bananenplant blijft er altijd fris en groen uitzien, zelfs als jij er geen aandacht aan besteedt. Wil je de plant in topconditie houden? Daar hoef je zo goed als niets voor te doen. Het enige wat je hoeft te doen is de bladeren als ze stoffig worden even afvegen met een droge doek. Dat is echt alles.

ction-bananenplant-kunstplant SHOP NU VOOR 49,95

Plaats hem waar je maar wilt

Een ander groot voordeel van deze kunstbananenplant is dat je hem overal kunt neerzetten. Dus of je nu een donkere hoek in je huis hebt of gewoon geen zin hebt om je druk te maken over de ideale standplaats, deze plant past overal. Water geven is verleden tijd, wat betekent dat je zorgeloos kunt genieten van je groene metgezel zonder je druk te maken over zijn welzijn.

De bladeren van deze kunstbananenplant zijn niet alleen groen en weelderig, maar je kunt ze ook nog eens naar wens vormen. Wil je een speelse uitstraling? Buig de bladeren zoals je wil en bepaal elf hoe jouw plant eruitziet.